Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Απειλές από την Έλσα Παπαδημητρίου

Σε δηλώσεις της στο drtv η Ε. Παπαδημητρίου τονίζει ότι είναι για έκτη φορά βουλευτής και απειλεί ότι "θα υπάρξει και έβδομη και όγδοη"! Δηλώνει ξεκούραστη και ξανανιωμένη. Ε, βέβαια, με ένα παχυλό μισθό και χωρίς να κάνεις τίποτα πώς γίνεται να κουραστείς... Η παράταξη, λέει "έχει μπροστά τις καλύτερες ώρες της" (ούτε κι εμείς δεν κάνουμε τέτοια πλάκα με τα χάλια της ΝΔ...). Ευδιάθετη, "τολμά" να χαρακτηρίσει "ήττα" το αποτέλεσμα της ΝΔ. Χαρακτηρίζει επτά φορές "ευπρεπή" τον Καραμανλή! Μιλάει για την ανάγκη "νέων μεθοδεύσεων". Μην αποκαλύπτοντας ποιόν/ά θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αναφέρει ότι όποιος δεν περιμένει να δει γυναίκα πρόεδρο στη ΝΔ, είναι τρελός από κούνια... Επίσης προσέχτε τι λέτε, ειδικά γύρω από περίπτερα, γιατί τίποτα δεν της ξεφεύγει.
Δυστυχώς, δεν υπάρχει σωτηρία αγαπητοί μας συμπολίτες!
Φταίνε μετά οι πιτσιρικάδες να μας κάψουν τα σπίτια και τα μαγαζιά; Φταίνε;



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν βγει και στις επομενες θα σηκωθω και θα φυγω απο το νομο. σας το λεω

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ''
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ''ΔΕΚΕΜΒΡΗ'' ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.

isatsitna είπε...

Δεν θέλουμε να κάψουμε μαγαζιά. Εμείς θέλουμε ένα οργανωμένο κίνημα νεολαίας που θα πετυχαίνει νίκες, θα πολιτικοποιείται και θα συμβάλλει στην ανατροπή του καπιταλισμού.
Ελλείψη τέτοιου κινήματος που θα έβρισκε πιθανόν άλλους τρόπους δράσης, είναι λογικό σε μια νεανική εξέγερση (η οποία συμπυκνώνει την οργή των νέων απέναντι σε κάθε "Έλσα" που μας εκπροσωπεί και κυρίως απέναντι σε πολιτικές που στέλνουν τους νέους στο περιθώριο) μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Δεν φταίμε εμείς γι'αυτό.
Άλλοι φταίνε. Αυτή που δημιούργησαν το σημερινό κοινωνικό χάλι. Σε αυτούς να στείλεις το μήνυμά σου. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί.
Για να στο πω και πιο απλά. Κάποιος σου ρίχνει μια στα άγραφα και εσύ τινάζεσαι. Όπως τινάζεσαι ρίχνεις κάτω μια γιαγιά που κάθεται πίσω σου και φυσικά δεν φταίει σε τίποτα. Για την πτώση της γιαγιάς, φταίς εσύ ή αυτός που σε χτύπησε;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΑΥΤΑ................

linkwithin

Related Posts with Thumbnails