Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα σπουδαίο λάχανο που το λέγανε debate...

Διαβάστε τον σχολιασμό του debate από την πεντανόστιμη. Οι περισσότερες παρατηρήσεις είναι εξαιρετικά εύστοχες. Εμείς, ως άποροι, μερικές απορίες έχουμε: Γιατί υπάρχει το debate; Στην εποχή της τηλε-"δημοκρατίας", του ποιός θα είναι καλύτερα στημένος, με τα λιγότερα σαρδάμ και λιγότερο εκτός θέματος, μήπως η Αριστερά πρέπει να επανεξετάσει τη συμμετοχή της ή τουλάχιστον τους όρους και το στυλ συμμετοχής της; Γιατί κατά τη γνώμη μας ή πας και τους χαλάς λίγο το σόου ή δεν πας.

σπουδαία τα λάχανα

To πολυδιαφημισμένο ντι-μπέιτ περισσότερο το ακουσα[καθότι εραστης του ραδιοφωνου]
παρά το ειδα[λογω της γνωστής μου αντιπάθειας στην Τι βι]
Ακουγοντας μάλιστα,εχεις τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις περισσότερο αφου δεν περιεργάζεσαι γραβάτες,γκριμάτσες,κομμώσεις κλπ.και μενεις στην ''ουσία''
Ακουσα λοιπον πως στην ελλάδα εχουμε ΚΡΙΣΗ και ενω οι απερχόμενοι τα εκαναν ρόιδο, οι επερχόμενοι, γενικώς και αορίστως, θα τα κάνουν καλύτερα.ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ.
Αυτα για τους δυο μεγάλους.Δηλαδή ενα ΣΧΕΔΙΟ συνολικο, για τη ρημαδοχώρα και τα διαιωνιζόμενα ρημαδοπροβλήματα της, δεν ακουσα .
ΑΠΛΩΣ χρειάζεται μια καλή νοικοκυρά,[που θαναι δούλα και κυρά]να βάλει τάξη,να καθαρίσει τα ντουλάπια,να ξαραχνιάσει το ΚΡΑΤΟΣ το οποιον θα συνεχίσει ακαθεκτο την πορεια του ,με ολίγη καθαριότη.....[δες παρακάτω σχετικό άσμα]
Ο Κωστάκης εχει θράσος,βασιζόμενο στην ανοχή που επεδειξαν οι συνελληνες
κατα τη διαρκεια της βασιλείας του,μιλάει με στόμφο λες και δεν ξερει τιποτα για το φόνο.
Ο Γιωργος ή Γιωργάκης μιλάει σαν
να βρίσκεται σε άλλη χώρα,με άλλους υπηκόους[μεταξύ σουηδίας και ''δανίας'']αλλά ΕΝΑ πράγμα δεν μου εμεινε απο αυτα που εξήγγειλε ,οταν ελθει εν τη βασιλεία του.
Οι δε μικροι,εκαστος στο ειδος του,με μικρές αποκλίσεις απο τις ''πάγιες'' θέσεις τους.
πχ οποια εκπληξις ο Καρατζαφερης να μιλά για ''τα χωράφια''της εκκλησιας που πρεπει να να τα παρουν οσοι δεν εχουν γή[αν καταλαβα καλά.....]πού ειναι οι ταυτότητες ,και οι πυρινοι λόγοι....... για τη φουκαριάρα την ψήφο οποθενδηποτε προερχόμενη
Η, η κ.Παπαρήγα να ''δεχεται'' τη μικρή ιδιοκτησία...εως δύο σπίτια,λογικόν,αλλά και να σιγοντάρει τον ΓΑΠ με ερωτηση για τα ''εθνικά θέματα.
Σεμνός και ταπεινός ο Τσίπρας,[με κάποια αρχηγικά ΕΓΩ,ΕΓΩ...ενω εκπροσωπούσε .....11 συναρχηγους......]στρογγύλεψε,πλάτιασε,συμπαθής ομως βοηθούσης και της εμφάνισης τους,χωρις ωστόσο,να δωσει ενα στίγμα αυτης της ρημάδας ριζοσπαστικής αριστερας που θελει να βρίσκεται μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ[και τουμπαλιν].
Καλυτερος μακράν απο τον Τρεμοπουλο ο κ.Χρυσόγελος ,υψωσε φωνή,εκανε και σόου,ενω δεν στριμώχτηκε για την απουσια των οικολογων, που εκπροσωπει, απο τα οικολογικά κινήματα πολης ,απο τις συνεχεις πρωτοβουλιες πολιτων εδω και χρόνια για σοβαρα προβλήματα για το πράσινο,ελευθερους χώρους κοκ.
Αυτα ακουσα,αυτα κατάλαβα,δεχομαι ενστάσεις και παρατηρήσεις,αρκει να μην μου κάνουν το μαύρο-ασπρο
η πεντανόστιμη συνέχεια εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία περιγραφή από τη πεντανόστιμη...

linkwithin

Related Posts with Thumbnails