Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

"Κατόπιν εορτής"

Μας εντυπωσιάζουν πολλές φορές οι ανακοινώσεις της Ν.Ε. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ.
Αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
"Η κυβέρνηση των σκανδάλων, η κυβέρνηση του Βατοπεδίου και του Ζαχόπουλου παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων.".
Ύστερα από αυτό τι να πούμε κι εμείς οι καψεροί; Για το κόμμα που έκανε τα σκάνδαλα και τη μίζα επιστήμη και ζητά να ξανάρθει στην εξουσία μην έχοντας ακόμα βρει που πήγε το 1 εκατομμύριο που έβαλε στο ταμείο ο Τσουκάτος; Λίγο πιο μετρημένες κουβέντες δεν βλάπτουν...

Στη συνέχεια αναφέρονται στο θέμα του Ανάβαλου: "Το καλοκαίρι του 2008 μια μεγάλη λειψυδρία χτύπησε την περιοχή μας. Πρώτα έγιναν μαζικές συγκεντρώσεις στις κωμοπόλεις της περιοχής. Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης έβγαλαν ανακοινώσεις... Έκανε δήλωση ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον ανάβαλο και μετά αντέδρασε η κυβέρνηση. Δεν πρέπει η ΝΔ να απολογηθεί γιατί συνελήφθει κοιμώμενη; Ο λαός απαιτεί από την κυβέρνησή του να αντιδρά έγκαιρα και όχι "κατόπιν εορτής".
Σωστή η κριτική στη ΝΔ και η υπενθύμιση των αγώνων που έδωσαν οι κάτοικοι και οι αγρότες αλλά καλό είναι να λέμε όλη την αλήθεια. Γιατί, και το ΠΑΣΟΚ, "κατόπιν" 18 χρόνων στην κυβέρνηση δεν είχε επιληφθεί του θέματος, καθότι κυβερνούσε προφανώς "κοιμώμενο". Και ο Γ.Π. ενώ ήταν 4 χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ "κατόπιν εορτής" και αφού είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος έκανε την δήλωση περί Ανάβαλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails