Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζέψτε τον...

Ο Ν. Κωσταντόπουλος δεν μας εξέπληξε. Απλά, η αποτυχημένη προσπάθειά του (σαν σε διατεταγμένη υπηρεσία...) να αποδομήσει ηθικά και πολιτικά τον Α. Αλαβάνο είναι ακριβώς ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη. Μια σειρά συκοφαντικές και αναληθείς αναφορές του αναμεταδόθηκαν από το tvxs. Τις παραθέτουμε παρακάτω, μαζί με ένα σχόλιο του RaindogNafplio. Live μπορείτε να τον ακούσετε να μπουρδολογεί στο Κανάλι1 (στο 2ο μέρος).

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκλογική συνεργασία"

«Ο Αλαβάνος φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνηθίσει την ιδέα ότι θα μείνει μακριά από ηγετικές θέσεις»
«Κάποιοι έχουν ένα σκοτεινό φθόνο εναντίον του ΣΥΝ. Μόνος του ο κ.Αλαβάνος αποφάσισε ότι θα φύγει, μόνος του αποφάσισε ότι θα γυρίσει, μόνος του αποφάσισε ότι θα υποδείξει τον κ.Τσίπρα, τον εξέλεξε το συνέδριο και μετά άρχισε μόνος του να το χλευάζει. Φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνηθίσει την ιδέα ότι θα μείνει μακριά από ηγετικές θέσεις τις οποίες επί 30χρόνια του προσφέρει ο ΣΥΝ. Τον οποίο σήμερα λοιδορεί και χλευάζει. Κάποτε πρέπει στην πολιτική ζωή του τόπου να συνηθίσουμε όλοι ότι και τα πρόσωπα, τα πολιτικά και οι φιλοδοξίες τους έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται σαν να είναι εκείνοι οι οποίοι δικαιούνται δια βίου, ως φεουδάρχες να έχουν υψηλή κυριότητα σε ηγετικές θέσεις»

ΣΧΟΛΙΟ RaindogNafplio

"Φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνηθίσει την ιδέα ότι θα μείνει μακριά από ηγετικές θέσεις τις οποίες επί 30χρόνια του προσφέρει ο ΣΥΝ"

Υπάρχει 30 χρόνια ο ΣΥΝ και δεν το ήξερα (ή μήπως υπήρχε στις σκέψεις του, 10 χρόνια πριν την ίδρυσή του με την αλήστου μνήμης μορφή που είχε κατά τα ένδοξα έτη της προεδρίας του και της προεδρίας της Μαρίας;)

"... Κάποτε πρέπει στην πολιτική ζωή του τόπου να συνηθίσουμε όλοι ότι και τα πρόσωπα, τα πολιτικά και οι φιλοδοξίες τους έχουν ημερομηνία λήξης."

Η δική σου έχει περάσει προ πολλού. Εκτός αν σε επιλέξουν τελικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τρομάρα σου.

Ακόμα θυμάμαι εκείνη την αφίσα που μας ζητούσε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να τον ψηφίσουμε και πέφτω κάτω από τα γέλια.

Και βέβαια αυτό δεν είναι βολή κατά του ΣΥΝ, είναι βολή κατά του συγκεκριμένου γραβατοφορεμένου αριστερού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails