Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μποσικολογία

Μέρες που 'ναι, ο κ. Παπαδημούλης προσπαθεί να μας κάνει να χάσουμε την ηρεμία μας. Όπου σταθεί αναφέρει ότι ο ρόλος της Αριστεράς στο κοινοβούλιο που θα προκύψει είναι να "κρατάει τα μπόσικα" και να ελέγχει!
Ύστερα από αυτό χάσαμε τον ύπνο μας. Ψάξαμε στις διακυρήξεις του ΣΥΡΙΖΑ να δούμε αν αναφέρεται πουθενά σαν ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει τα "μπόσικα" και δεν βρήκαμε τίποτα. Ανοίξαμε τα βιβλία των κλασσικών να βρούμε αν αναφέρονται κάπου στα "μπόσικα", τίποτα. Βάλαμε στο google τις λέξεις "Μαρξ" και "μπόσικα" και πάλι δεν βρήκαμε τίποτα. Βάλαμε και στα αγγλικά τις λέξεις "left" και "bosika", τζίφος πάλι. Αποδεχτήκαμε λοιπόν, ότι είναι μια άποψη του αφορά μόνο τον ίδιο τον κ. Παπαδημούλη (και κάποιους άλλους ίσως...).
Θα του συνιστούσαμε να διαβάσει καλύτερα τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα θα βρει κάποια καθήκοντα παραπάνω από το " να "κρατάει τα μπόσικα" , να φυλάει τσίλιες ή ότι άλλο νομίζει... Αφορμή των παραπάνω σκέψεων ήταν ένας άκρως επιτυχημένος σατυρικός σχολιασμός στο Σκέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ. Επισκεφθείτε το!

Α, και όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας υπάρχουν υποψήφιοι που δεν αρκούνται να κρατάνε τα μπόσικα όπως η Ν. Βαλαβάνη, ο Γιάννης Αδάμος και πολλοί άλλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails