Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η Έλσα Παπαδημητρίου, ο Δ. Κρανιάς και η συμπύκνωση της βλακείας

Είναι φοβερή η συμπύκνωση. Πώς μπόρεσε η βουλευτής μας Έ. Παπαδημητρίου σε 3 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα να πει τόσες πολλές βλακείες! "σε ετοιμότητα οι πυροσβεστικές δυνάμεις και ο κρατικός μηχανισμός", "η δύναμη της φωτίας", "ο θεός άνεμος", "βάρδιες και σπίτια -παρατηρητήρια" και άλλα χαριτωμένα... Δεν σχολιάζουμε το γενικότερο στυλ που είναι λες και σχολιάζει κάποια ταινία που είδε στον κινηματογράφο... Απολαύστε την:

Ο Δ. Κρανιάς δήλωσε ότι οι φωτιές που μπήκαν δεν είναι συνηθισμένες, το οποιοδήποτε κράτος δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί (πόσο μάλλον της ΝΔ θα λέγαμε...) και παραμένει αισιόδοξος... Επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Κύριοι βουλευτές της ΝΔ, αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε μη συνηθισμένα πράγματα (που τείνουν να γίνουν συνηθισμένα...), ΦΥΓΕΤΕ! Δεν μπορούμε να ακούμε άλλο τις συνηθισμένες παπαριές...


6 σχόλια:

cobra είπε...

http://cobra-argos.blogspot.com/2009/08/blog-post_4872.html

Αριστερό Σχήμα είπε...

Έχεις δίκιο. Από κεκτημένη ταχύτητα υποννοήθηκε ότι ο Κρανιάς είναι βουλευτής. Εκκρεμεί βέβαια και η παραίτηση Μανώλη. Πού ξέρεις; Ίσως και γίνει.
Αυτά...

cobra είπε...

http://cobra-argos.blogspot.com/2009/08/blog-post_8934.html

isatsitna είπε...

Απλά, εκτός θέματος.

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/08/blog-post_7784.html

nasosgr είπε...

Η ανάλυση, της ανάλυσης, για την ανάλυση:
Η Έλσα Παπαδημητρίου,ο Δ. Κρανιάς για τις πυρκαγιές στην Β.Α Αττική.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails