Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Τι φταίει και απέτυχε η βραδιά με την Κοκκίνου;

Επειδή καλοκαίρι έχουμε, ας ελαφρύνουμε (για λίγο) την θεματολογία μας. Χθες, λοιπόν, η ερμηνεύτρια Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε για μια και μόνο βραδιά στο Pantazis Royal! Ξέρετε, αυτό τον καινούργιο τεράστιο χώρο στη Δαλαμανάρα. Γιά όσους δεν θυμάστε, στα εγκαίνια είχαν παρελάσει όλοι οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων (δήμαρχοι, νομάρχης...) και των δύο μεγάλων κομμάτων (Μανιάτης, Μανώλης...) και είχαν με δηλώσεις στα Μέσα εκθειάσει την επιχειρηματική κίνηση του κ. Πανταζή να φτιάξει τον συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα όλοι το χαρακτήριζαν σαν σοβαρό αναπτυξιακό έργο που αποπεριθωριοποιεί την Αργολίδα κτλ, κτλ...
Χθες, λοιπόν εμφανίστηκε η Ε. Κοκκίνου (θα είχατε δει όλοι τα εκατοντάδες χαρτόνια που είχαν κολληθεί). Από ότι μάθαμε η ερμηνεύτρια ζήτησε και πήρε 35000 ευρώ. Έλα όμως που την τίμησαν καμιά 300αριά άνθρωποι μόνο και το μαγαζί μπήκε μέσα! Δηλαδή 300 Χ 30 ευρώ (η κεφαλή)= 9000 ευρώ. Συν κάτι ποτά, με τίποτα δεν φτάνουμε τα 35000 ευρώ.
Τα συμπεράσματα τα δικά μας είναι τα εξής:

1. Ο λαός της Αργολίδας περνάει μια πολιτισμική παρακμή. Ελάχιστοι εκτίμησαν και τίμησαν την πρωτοβουλία του Pantazis Royal να φέρει στο νομό μας τη γνωστή ερμηνεύτρια. Οι φτηνές δικαιολογίες για το ακριβό του αντιτίμου ή την λάθος μέρα δεν θεωρούνται επαρκείς. Επιμένουμε ότι είναι θέμα πολιτιστικό και όχι οικονομικό.

2. Επαληθεύεται ότι οι τοπικοί άρχοντες συμμετέχουν όταν πρόκειται περί εγκαινίων όπου βρίσκονται τηλεοπτικές κάμερες αλλά δεν στηρίζουν άλλου τύπου εκδηλώσεις που δεν παίρνουν δημοσιότητα.

3. Κανένα κόμμα δεν τοποθετήθηκε για την αποτυχημένη βραδιά, για την οποία δεν φταίει ο επιχειρηματίας αλλά το κράτος και η παιδεία που μας έχει δώσει.
4. Θα περιμέναμε από τον κ. Σαμαρά τέτοιες πρωτοβουλίες που τονώνουν τον πολιτισμό να ενισχύονται οικονομικά - επιδοτούνται, αλλιώς αναγκαστικά οι επιχειρηματίες θα στραφούν σε χαμηλού επιπέδου πολιτιστικές πρωτοβουλίες που θα έχουν όμως οικονομική ανταποδοτικότητα. Έστω και τώρα, ας κάνει κάτι! Να μην πληρώσουν την κρίση οι επιχειρηματίες!
Υγ. Για να μην παρεξηγηθούμε, τις πληροφορίες τις πήραμε από τρίτους. Παρότι θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στο υπερθέαμα, δεν τα καταφέραμε...

3 σχόλια:

κΥνοβουλευτικός είπε...

Ολα τα λεφτά στο ΥΓ.
Οχι δεν πρόκειται να παρεξηγηθείτε , δεν χρειάζονται μικροαστικές σοβαροφανείς επεξηγήσεις.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τρέμε Ντεκαρβάλιο με τα γαρύφαλά σου.
Ερχεται η επανάσταση της γαρδένιας.
Η λουλουδού στην φαντασιακά επαναστατική σας πίστα.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ είπε...

Τι παρακμιακο σκηνικο. Το μπουζουκομαγαζο μες τις πορτοκαλιες και η μουρλοκακομοιρα , ελληνιδα michael jackson να χτυπιεται για 300.. "εραστες της τεχνης". lol
Φαγαμε στη μαπα ολο το αφισαριο για το promotion της βραδιας, εβδομαδες τωρα, και τελικα δεν πηγε κανεις??χαχαχαχααχα..Αντε να φερουν και τους αφους Κατσαμπα.Μπορει να τους τιμησουν παραπανω ατομα.
Ωραιο αρθρο. ;)
Κλεινω με τα λογια του ποιητη..

"Εχω προβλημα μεγαλο.Δε μου φτανει θελω κι αλλο.Κι αλλο.Κι αλλο.Κι αλλο."
Κοκκινου Ελλη

linkwithin

Related Posts with Thumbnails