Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Το aristerosxima στο Resistance Festival

Στο Resistance Festival θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον εργαστήρι με θέμα "Κινήματα - Νέα Μέσα – Νέα Πολιτική Κουλτούρα". Οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν να πάρουμε μέρος. Είναι αυτονόητο ότι δεν αρνηθήκαμε και πιστεύουμε θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη κουβέντα. Όσοι άλλοι "bloggers" (και από την περιοχή μας) επιθυμείτε, θα χαρούμε να σας δούμε εκεί, να ανταλλάξουμε σκέψεις και να συντονίσουμε τα βήματά μας.

Resistance Festival 2009
Την σχέση και την αλληλεπίδραση μεταξύ διαδυκτίου και κινημάτων εξετάζει το εργαστήρι ‘Νέα Μέσα – Νέα Κινήματα: Πολιτικός ακτιβισμός στην μετα-Ιντερνετ εποχή’ που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του φεστιβάλ Resistance 2009, την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 7μμ στην Γεωπονική Σχολή (είσοδος από Ιερά Οδός).
Στο εργαστήρι έχουν καλεστεί και θα συμμετέχουν ακτιβιστές με πολύμορφη δράση-παρέμβαση στο διαδύκτιο και σε μέσα αντιπληροφόρησης. Ανάμεσα τους ο Μάριος Διονέλης (TVXS) και η Μαρίνα Ροδιά (radiobubble και blogger) ενώ θα συντονίζει ο Χρήστος Γιοβανόπουλος (διδακτορικός ερευνητής στο Media Arts & Design, University of Westminster).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails