Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τριπλή επίθεση στο άσυλο=Δημοκρατία α λα Χρυσοχοΐδης

Με μπαράζ προκλητικών ενεργειών και μπόλικο σιγοντάρισμα από τη μιντιακή δημοκρατία των δελτίων των 8.00, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ρίχνει εδώ και μέρες λάδι στη φωτιά.
Μετά την, πρωτοφανή για τη γελοιότητά της, απόφαση των πρύτανη και Σια(προφανώς υπουργείο παιδείας) να κλείσουν το οικονομικό πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) με το πρόσχημα της γρίπης Η1Ν1 και την περιφρούρηση της εισόδου με ενέσεις βίας από τα ΜΑΤ, για να μην πραγματοποιηθεί συνέλευση του συλλόγου, ακολούθησαν οι χθεσινές εξίσου τραγελαφικές επιθέσεις στο άσυλο.
Χθες, λοιπόν, πρώτη μέρα των επετειακών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη και της εξέγερσης του Δεκέμβρη, η δημοκρατία α λα Χρυσοχοΐδη εισβάλλει στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Resalto στο Κερατσίνι προκειμένου να αποτρέψει "νεοτρομοκρατικές" ενέργειες και προσάγει 22 άτομα. Η ένταση μεταφέρεται στο δημαρχείο όπου γίνεται κατάληψη για αλληλεγγύη στους προσαχθέντες και ακολουθούν 41 ακόμα προσαγωγές. Το γελοίο, πάλι, είναι στην κατασκευή ψευδών στοιχείων, τόσο για το στέκι "γιάφκα" στο οποίο δεν βρήκαν τίποτα όσο και για το δημαρχείο που υπέστη "καταστροφές" που μέχρι και ο δήμαρχος αρνείται.
Τέλος, στη Θεσσαλονίκη διμοιρίες ΜΑΤ εισβάλλουν τα ξημερώματα στον προαύλιο χώρο του πολυτεχνείου και προχωρούν σε 7 προσαγωγές. Εδώ το δόγμα της μηδενικής ανοχής μεταφράζεται σε de facto κατάργηση του ασύλου, χωρίς καν να περιμένουν να γίνουν "εγκληματικές" πράξεις ή κάτι άλλο.
Και επειδή οι μέρες της ευτυχίας του Πολίτη είναι μετρημένες να πούμε από την πλευρά μας : Όλοι στις διαδηλώσεις!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Κυριακή στις 6 οργανώνεται από μαθητές στο Άργος, στο θεατράκι της Πλατείας Αγίου Πέτρου, συναυλία για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη.
Επίσης Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου υπάρχει κάλεσμα από μαθητές για πορεία στο κέντρο του Άργους, στις 10 το πρωί.
Γ.Ο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nAf5zkagHOo&feature=player_embedded

H γυναικα που χτυπηθηκε ειναι αγωνιστρια των ΕΕΚ με φυλακη επι χουντας (πηγη indymedia)
ειναι σοβαρα χτυπημενη απο το οργανα της νεας χουντας

linkwithin

Related Posts with Thumbnails