Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αποκαλυπτικό! Διαπλοκή Χρυσοχοϊδη με εταιρείες αλουμινίου

Σιγά σιγά γίνονται εμφανή κάποια πράγματα αφανή μέχρι τώρα. Από ότι φαίνεται υπάρχει εν εξελίξει ένας πόλεμος συμφερόντων, ανάμεσα στις εταιρείες αλουμινίων και σε αυτές που παράγουν γυαλί. Προφανώς ο ΥΠ.Π.Κ.Α. (ΥΠουργός Προστασίας Κρατικής Αυθαιρεσίας) κ. Χρυσοχοϊδης (συνεπικουρούμενος και από πολλούς μεγαλο-δημοσιογράφους) θεωρεί ένοχη την ύπαρξη μπουκαλιών μπύρας σε ένα στέκι. Η μόνη "λογική" εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης τα παίρνει από τις εταιρείες που παράγουν αλουμινένιες συσκευασίες τα γνωστά τσίγγινα κουτάκια και κάνει ότι μπορεί για να αποτρέπει την χρήση γυάλινων.

Κατά τα άλλα καμιά χιλιάρα άνθρωποι έχουν προσαχθεί ή συλληφθεί, μπούκα στο στέκι "ρεσάλτο" και ποινικοποίηση των μπουκαλιών μπύρας και σφυριού, Ζητάς πατάει με μηχανή γυναίκα τραυματίζοντάς τη σοβαρά, αστυνομικός κυκλοφορεί με το όπλο του ανά χείρας, ξυλοδαρμοί διαδηλωτών και συλληφθέντων, τόνοι χημικών στα πνευμόνια χιλιάδων διαδηλωτών αλλά και κατοίκων της Αθήνας, κάμερες που διαμορφώνουν συνθήκες Μεγάλου Αδερφού και άλλα...
Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει καταφέρει να στριμώξει το ΛΑΟΣ! Τι παραπάνω να ζητήσει ο Καρατζαφέρης; Ο οποίος κ. Καρατζαφέρης δίνει στο παρακάτω βίντεο μια ...σοβαρή εκδοχή του τι συνέβη στη σύγκρουση του Ζητά με τη γυναίκα:

Διαβάστε και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κερατσινίου (την οποία δεν φήψισε η παράταξη του ΚΚΕ!!!):


ΑΠΟ:
ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΓΡΑΦ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ψήφισμα αρ. 284

Μετά τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες
2ον Καταγγέλουμε την επίθεση της αστυνομνίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας
5ον Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχειακό Μέγαρο.
6ον Η πράξη της εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μία καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον Καταγγέλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότη στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κοινοποίηση
1. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2. Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3. Εισαγγελία Πειραιά
4. ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails