Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο φασίστας Lieberman στην Ελλάδα

Αναδημοσιεύουμε από το Reuter τη συνάντηση Παπανδρέου - Λίμπερμαν:

Israel's Foreign Minister Avigdor Lieberman (L) talks with Greece's Prime Minister and acting Foreign Minister George Papandreou during the 17th Ministerial council of the Organisation for Security and Cooperation in Europe (OSCE) in Athens December 1, 2009. Foreign ministers from Europe's main security organisation will try to work out a response to Russia's proposal for a new Euro-Atlantic security pact at a meeting in Athens on Tuesday and Wednesday.

Αναδημοσιεύουμε από το r-freepalestine.blogspot.com και το orgilaou.blogspot.com:

"Ο Ισραηλινός υπουργός εξωτερικών Avigdor Lieberman με τον Έλληνα πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του 17ου υπουργικού συμβουλίου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, στην Αθήνα την 1η Δεκέμβρη...."
Καμαρώστε τον !!!!!!
Αυτή είναι η "αλληλεγγύη" πρός τον Παλαιστινιακό λαό από τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής Διεθνούς κο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Από την μια να βγάζουν υποκριτικά ψηφίσματα μετά από κάθε σφαγή και από την άλλη να σφίγγουν το χέρι του ακροδεξιού σιωνιστή Λίμπερμαν ο οποίος έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι θα εξοντώσει τους Παλαιστίνιους. ¨ Υπερήφανη¨ και ¨ανεξάρτητη¨ εξωτερική πολιτική με αποσιώπηση του ερχομού του μέχρι τελευταία στιγμή.
Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια............. Δεν έφτανε ο σοσιαλιστής αντιπρόεδρος σας Εχούντ Μπάρακ που καθοδήγησε την τελευταία σφαγή στην Γάζα πριν ένα χρόνο , τώρα θα "συνεννοηθείτε" για την διεθνή ειρήνη και ασφάλεια με τον Λίμπερμαν. Μπορούμε μάλλον να φανταστούμε τι άλλο μας περιμένει.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ
Δείτε και παλιότερες αναρτήσεις μας σχετικές με την Παλαιστίνη εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails