Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ολα τα διόδια : Κυριακή 20/12 στις 12:00

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στα Διόδια καλεί την Κυριακή το πρωί σε άνοιγμα των διοδίων. Από όσο γνωρίζουμε, κοντά στην περιοχή μας, θα γίνει κινητοποίηση στα διόδια της Ε.Ο. Κορίνθου-Πάτρας. Όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να μας ενημερώσει στο μέιλ μας arisxima@gmail.com.
Υπογράψτε για την κατάργηση των διοδίων στο: http://www.gopetition.com/online/32131.html
Επίσης ενημερωθείτε και στα http://diodiastop.blogspot.com/ και http://www.akribeia-stop.gr/ και στο Κορινθιακό μπλογκ:
http://copyleft48.blogspot.com
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ολα τα διόδια : Κυριακή 20/12 στις 12:00

Το δρόμο της ελεύθερης κίνησης στο εθνικό οδικό δίκτυο, χωρίς την καταβολή τελών διοδίων, έδειξε η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συντονιστική "Επιτροπών Αγώνα" Ενάντια στα Διόδια. Στην ΠΡΩΤΗ πανελλαδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, σε αίθουσα του κτιρίου Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετείχαν τα συντονιστικά όργανα της Πάτρας, της Βορείου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Τραγάνας, της Πιερίας, του Βόλου, Αγρινίου, Άρτας, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ " ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP" ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μέλος της Πανθεσσαλικής συντονιστικής STAGE.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ:
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθούν οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Συμβάσεις που επιτρέπουν σε ιδιωτικές εταιρείες να τοποθετούν διόδια μετωπικά και πλευρικά, όπου και όσα θέλουν, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται καθώς και να αυξάνουν κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων

Αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός για κοινή αγωνιστική δράση...

για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια.

Τέλος η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ

να ανοίξουμε την Κυριακή 20-12 και ώρα 12 το μεσημέρι ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας.

ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη ΦΩΝΗ ΜΑΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για τα διόδια. Δείτε την ανακοίνωσή του:
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια και την παραχώρηση των εθνικών μας δρόμων


Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των επιτροπών κατοίκων που ανοίγουν ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας.
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και καλούμε όλους τους Βοιωτούς συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν την ΠΑΘΕ να σταματήσουν να πληρώνουν.
Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά τις σκανδαλώδεις αποικιακές συμβάσεις που επιτρέπουν στην ιδιωτική εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων.
Καταγγέλλουμε ότι στη Βοιωτία δημιουργείται επιπλέον πρόβλημα αφού λόγω της αύξησης των διοδίων, η κίνηση των οχημάτων αυξάνεται δραματικά στο υποβαθμισμένο δίκτυο του νομού. Για την άθλια κατάσταση του βασικού οδικού άξονα του νομού Βοιωτίας αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι Νομάρχες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εγκλημάτησαν κατά των Βοιωτών, συγκεντρώνοντας όλα τα κονδύλια για την εξυπηρέτηση του ομίλου Στασινόπουλου στη Θίσβη.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που μαζί ψήφισαν την σκανδαλώδη εκχώρηση των δημόσιων δρόμων που αποτελούν περιουσία των πολιτών.

Ζητάμε δρόμους ελεύθερους για όλους.

Ενώνουμε τη φωνή μας και αντιδρούμε δυναμικά μαζί με όσους αγωνίζονται σε όλη τη χώρα.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, αγρότη, κάτοικο της Βοιωτίας να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις.Την Κυριακή 20-12 και ώρα 12 το μεσημέρι σε όλους τους σταθμούς διοδίων.


Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας
18/12/2009

linkwithin

Related Posts with Thumbnails