Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Μαγεμένοι ο Δ. Άργους και ο Διευθυντής του Μπουσουλοπούλειου;

Θα χαλάσουμε λίγο το εορταστικό κλίμα των ημερών που με τόσο κόπο και τόσα λαμπάκια προσπαθιέται να εμπεδωθεί.
Είναι της μόδας τελευταία οι μεταφυσικές ανησυχίες και αναζητήσεις. Σημείο των καιρών; Δείγμα πολιτιστικής οπισθοδρόμησης; Νίκη των δυνάμεων του ιδεαλισμού; Ίσως αυτά και πολλά άλλα.
Πιο ειδικά τέτοιου είδους προγράμματα κατακλύζουν τις οθόνες μας είτε πρόκειται για τις σοβαροφανείς εκπομπές τύπου Χαρδαβέλλα είτε για το κωμικοτραγικό σόου του ΑΝΤ1 με τους "μένταλιστ" και πρωταγωνιστή τον URI GELLER.
Πιο ειδικά, σχετικά με τον τελευταίο, τα πράγματα θα ήταν ίσως πιο απλά αν αυτοπαρουσιαζόταν σαν ένας ταχυδακτυλουργός. Δεν γίνεται αυτό όμως. Παρουσιάζεται σαν μάγος, σαν άνθρωπος με μεταφυσικές και μαγικές ικανότητες. Μάλιστα παρασύρει όλο αυτό το καλοστημένο σόου ακόμα και ανθρώπους που έχουν μια μόρφωση δείχνοντας πραγματικά ότι έχει χαθεί το μέτρο και το κριτήριο.
Ένας από τους "Μάγους", λοιπόν, ο Sankara επισκέφθηκε την Κυριακή το Άργος. Δικαίωμά του να θέλει να μετουσιώσει την φήμη του, από την συμμετοχή τους στο σόου του ΑΝΤ1, σε ...χρήμα γυρνώντας σε όλη την Ελλάδα.
Το ερώτημα είναι άλλο: Ποιοί επέτρεψαν στον κ. Sankara να υλοποιήσει το σοου του στο Μπουσουλοπούλειο σχολείο; Τι σχέση έχουν οι μαγικές παπαριές του κυρίου αυτού με ένα χώρο εκπαίδευσης;
Από όσο γνωρίζουμε υπεύθυνοι για να δωθεί ο χώρος του σχολείου είναι ο Δήμος και ο Γυμνασιάρχης. Αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας. Αν όχι ας μας εξηγήσουν τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον χώρο του σχολείου!
Που ξέρετε; Ίσως μας αλλάξυν γνώμη. Ίσως έχουν δίκιο και ο Sankara να είναι πιο ικανός από αυτούς είτε για Γυμνασιάρχης είτε για Δήμαρχος. αντιδήμαρχος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails