Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χρυσοχοϊδης στην "Ανατροπή" εξήγγειλε και επίσημα την στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας

Ο κ. Χρυσοχοϊδης συνεχίζει τον αντιδραστικό του κατήφορο. Μιλά με περίσσεια αυταρχικότητας. Μιλά για την επιβολή της δημοκρατίας την οποία ο ίδιος βλέπει να υλοποιείται μέσω της αστυνομοκρατίας και των προληπτικών συλλήψεων(!). Το μίσος που βγάζει ο λόγος του ξεπερνά ακόμα και το μίσος των αντιεξουσιαστών για το κράτος... Μέχρι και ο Βελλόπουλος στη συνέχεια της εκπομπής δήλωσε ανήσυχος για το ύφος του υπουργού και για τη βεντέτα του με τους αναρχικούς!
Δηλώνει επίσης ότι είναι διατεθιμένος να κάνει μέχρι και 2000 προληπτικές συλλήψεις, ενώ προκαλεί λέγοντας ότι οι διαδηλωτές δεν δέχθηκαν ούτε γρατζουνιά από αστυνομικούς (Δείτε στο τέλος της ανάρτησης την Καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Γέρακα).
Απολαύστε τον (τα βίντεο είναι από την ΕΟΣ):


Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μπούκα της αστυνομίας στο ρεσάλτο:
1. Μιλά για τους πολίτες του Κερατσινίου που θα πληρώσουν τις ζημιές που "έγιναν" στο δημαρχείο Κερατσινίου τη στιγμή που η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει "Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχειακό Μέγαρο." (Δείτε την ολόκληρη σε προηγούμενή μας ανάρτηση).
2. Συνεχίζει το βιολί του, να ποινικοποιεί την ύπαρξη μπουκαλιών μπύρας σε ένα στέκι και την ύπαρξη μασκών τη στιγμή που για να κατέβει κάποιος σε πορεία χρειάζεται πια και μπουκάλες οξυγόνου για να γλιτώσει από τον χημικό πόλεμο των ΜΑΤ.


Στη συνέχεια μίλησε ο Α. Αλαβάνος που ήταν, δίκαια, ιδιαίτερα επιθετικός στον Χρυσοχοϊδη:


Καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Γέρακα:

Καταγγέλλουμε την βάρβαρη και δολοφονικών προθέσεων επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της ομάδας Δ, σε βάρος των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς και μαθητών άλλων σχολείων που διαδήλωναν ειρηνικά την οργή τους, για την δολοφονία πέρυσι του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14.40, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Χαυτείων, άνδρες της ομάδας Δ, οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στο σώμα της πορείας μαθητών και γονέων τραυματίζοντας μαθητές και γονείς, επιτέθηκαν με τα ρόπαλά τους , χτυπώντας με λύσσα και αναίτια παιδιά 14 έως 17 χρονών, τραυματίζοντας 14χρονη συμμαθήτρια των παιδιών μας, (δηλαδή μιλάμε για περισσή Â«παλληκαριά» των πάνοπλων πραιτόρων), επιχείρησαν και με άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ να δημιουργήσουν κλοιό, με πρόθεση να συλλάβουν, όπως δήλωναν βωμολοχώντας και
προπηλακίζοντας όποιον εύρισκαν μπροστά τους. Μπροστά στη σθεναρή και ψύχραιμη στάση μαθητών και γονιών τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Πρόθεση της κυβέρνησης παρά τα προσχήματα αποδεικνύεται πως είναι η κατατρομοκράτηση των νεολαίων και των πολιτών, που υψώνουν ανάστημα αξιοπρέπειας, αγώνα, και δημοκρατικής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.

Καταγγέλλουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, το όργιο αστυνομικής βίας που ξετυλίχθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καλούμε τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών την ΟΛΜΕ, την Εâ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής , τους συλλόγους διδασκόντων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τους συλλόγους και τις οργανώσεις των γονέων, κάθε δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουν μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας, να συμπαραταχθούν σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας
γενιάς.

Δηλώνουμε πως θα διερευνήσουμε, το ενδεχόμενο της αναζήτησης νομικά των ευθυνών, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», της ηγεσίας της Αστυνομίας, καθώς και των φυσικών αυτουργών των βάρβαρων , τρομοκρατικών και αναίτιων επιθέσεων σε βάρος των παιδιών μας.

6 Δεκεμβρίου 2009.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Ανδριανός η Γραμματείας Ελένη Νανοπούλου


3 σχόλια:

Raindog είπε...

Σε μια αποστροφή του υστερικού-ναπολεόντειου διαγγέλματός του, ο Χρυσοχοΐδης (κατά πολλούς πλέον Χρυσαυγίδης*) αναφέρει ότι «35 χρόνια "μετά" άρχισε επιτέλους να μπαίνει σοβαρά το θέμα του ασύλου».

Μετά από τι; Ας κάνουμε την απλή πράξη της αφαίρεσης:
2009-35=1974.

Ερώτηση: ο υπουργός της "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης θεωρεί ότι η πολιτική της χούντας ήταν η καλύτερη για το ζήτημα του ασύλου; Δηλώνει ευθαρσώς οπαδός (σε αυτό το ζήτημα) της "λύσης" που είχε δώσει σε αυτό το θέμα η δικτατορία (βλ. Νομική, Πολυτεχνείο); Και είναι ακόμα υπουργός στην κυβέρνηση του προέδρου της "σοσιαλιστικής" διεθνούς Γιώργου Παπανδρέου; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!

* Δείτε τα ΜΑΤ να δρουν μαζί με κουκουλοφόρους και νεοναζί στα Χανιά για να καταλάβουμε όλοι ότι ΙΣΩΣ τελικά δεν έγιναν εκλογές τον Οκτώβρη, ότι υπουργός εξακολουθεί να είναι ο Μαρκογιαννάκης και ο Πολύδωρας. Και η κυβέρνηση αυτή είναι της ΔΕΞΙΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=-YirGCKbHRc&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για την ιστορία συγκρίνετε τη στάση του Α. Αλαβάνου με αυτή του Α. Τσίπρα στο http://www.youtube.com/watch?v=w3_2kXF0Dyo&feature=player_embedded
Κι αυτό όχι για να δούμε ποιός είναι καλύτερος αλλά ποιός προσπαθεί να εκφράσει τη ριζοσπαστικότητα και τους αγώνες που έδωσε και δίνει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλάκης καλά θα κάνει να ηρεμήσει λίγο, διότι κανείς δεν θα τον σώσει από τα χέρια των αγωνιστών..

linkwithin

Related Posts with Thumbnails