Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008

Λαϊκή συνέλευση στο Δρέπανο για τα σκουπίδια

1 σχόλιο:

Αριστερό Σχήμα είπε...

Η Συνέλευση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. Δείτε παρακάτω το γιατί:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΙΝΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ » ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΥΜΟΥΡΑΔΑ» ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟ,ΑΣΙΝΗ,ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ.
Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΊ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ:8305/23-12-2008 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 24-12-2008 Ο Κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ «ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΡΑΔΑ,Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ».
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΠΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2009!
Δρέπανο 24-12-2008
Εκπρόσωπος: Κατερίνα Παπαδριανού
ΤΗΛ. 6986111071
Email:enosipoliton@gmail.com

linkwithin

Related Posts with Thumbnails