Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Δημιουργήθηκε Συντονιστικό Φορέων για το Νερό!

Δημιουργήθηκε συντονιστικό φορέων και πολιτών του νομού Αργολίδας για το νερό. Προς το παρόν, συμμετέχουν πάνω από 25 τοπικές κινήσεις, συναιτερισμοί, σύλλογοι, ΤΟΕΒ, σωματεία. Προγραμματίζονται συναντήσεις με φορείς αρμόδιους με το θέμα της επίλυσης του υδατικού προβλήματος και θα υπάρχει τακτική ενημέρωση για τις σχετικές εξελίξεις.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε με δραματικό τρόπο τη λειψυδρία και την κακή ποιότητα νερού στο νομό μας.

Οι υπάρχουσες πηγές με επαρκείς ποσότητες νερού είναι απροστάτευτες και ανεκμετάλλευτες, λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας των αρμοδίων για μια σωστή διαχείριση τους.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για ερημοποίηση της περιοχής μας.

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων και φορέων του νομού αποδείχτηκαν ότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να υποχρεώσει τους αρμοδίους να ασχοληθούν με το πρόβλημα.

Σε κοινή σύσκεψη των φορέων του νομού μας έγινε φανερό ότι η συνέχιση της προσπάθειας και του αγώνα για τη διεκδίκηση λύσεων στο πρόβλημα, με το συντονισμό της δράσης των φορέων και των πολιτών, είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Για το σκοπό αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου των φορέων του νομού.

ΣΚΟΠΟΣ του οργάνου αυτού είναι να συντονίσει τη δράση μας με στόχο την οριστική λύση του προβλήματος, δηλαδή ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails