Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πεδίο μάχης η Κερατέα!

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις (700 στον αριθμό!, ορίστε που πάνε τα λεφτά...) την Κερατέα όταν οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν τη δημιουργία ΧΥΤΑ, ο οποίος θα γίνει σε αρχαιολογικό χώρο και χωρίς να έχουν προχωρήσει οι απαλλοτριώσεις, δηλαδή σε ιδιωτικές περιουσίες.
Οι οδομαχίες κράτησαν ώρες και υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί πολιτών εκ των οποίων ένας σοβαρός. Δείτε λεπτομέρειες και κάποια αποκαλυπτικά-συγκλονιστικά βίντεο:


Είναι προφανές ότι τα σκουπίδια τα ορέγονται διάφοροι μεγαλοεργολάβοι και θέλουν να βγάλουν λεφτά είτε μέσω της απαράδεκτης και ξεπερασμένης λύσης των ΧΥΤΑ (στον Γραμματικό ο Μπόμπολας, στην Κερατέα ποιός;) είτε μέσω καύσης.
Η χούντα κυβέρνησης-εργολάβων-ΔΝΤ πρέπει να φύγει!
Διαλύουν την χώρα, υποθηκεύουν το μέλλον, καταστέλουν ότι κινείται!
Κύριε Μανιάτη, δε νιώθετε ίχνος ντροπής που συμμετέχετε στην κυβέρνηση των δοσίλογων, των κλεπτοκρατών και της καταστολής;

1 σχόλιο:

Raindog είπε...

Η χούντα του Παπαδόπουλου είχε τα Μέγαρα, η χούντα των Παπανδρέου-ΔΝΤ-ΕΕ έχει την Κερατέα. Θα έχει και αυτή την ίδια τύχη με την προηγούμενη: όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για τη χώρα και τους εργαζόμενους.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails