Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος

Για τις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις μπορείτε να δείτε κάποιες φώτο εδώ. Φαίνεται η συμμετοχή στις χθεσινές συγκεντρώσεις αρκετών επιτροπών πολιτών και αυτό είναι θετικό καθότι δείχνει νέους τρόπους οργάνωσης και αυτοοργάνωσης του κόσμου.
Στο blog aformi μπορείτε να διαβάσετε έναν ενδιαφέροντα σχολιασμό. Θα συμφωνούσαμε στα περισσότερα, προσθέτοντας ότι πέραν της έλλειψης εναλλακτικής πρότασης διεξόδου από την κρίση η αριστερά φαίνεται να μην κινείται προς την κοινωνία, να μην ξεπερνά κουσούρια χρόνων που κουβαλά, να μην υπερβαίνει τον εαυτό της και να μην αντιστοιχίζεται στην πρωτότυπη κατάσταση και στα πρωτοφανή μέτρα. Έτσι, είτε έχει ήδη ξεπεράσει τα μέτρα και κινείται σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών είτε έχει ένα χαζοχαρούμενο στυλ και περιμένει να έρθουν οι μάζες σε αυτή είτε νιώθει απλά αυτάρκεια που υπάρχει.
Τέλος, στο
site του δρόμου βρήκαμε και το παρακάτω βίντεο που φανερώνει ότι όπου δεν πίπτει λόγος (κατοχικός και φασιστικός) πίπτει ράβδος! Έτσι ο κ. Χρυσοχοϊδης ανανεωμένος και με έξι ζωές πλέον έστειλε, μετά το τέλος της πορείας, τα ΜΑΤ στο μετρό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails