Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Εκδήλωση του ΣΥΝ στο Άργος

Από τον ΣΥΝ λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Επ’ ευκαιρία της Πανευρωπαϊκής Εργατικής Απεργίας και ενόψει της διεξαγωγής του συνεδρίου του Συνασπισμού, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝ Αργολίδας καλεί την Τετάρτη 24/3/10 και ώρα 8:15 στο Εργατικό Κέντρο Άργους (αίθουσα ΔΕΥΑΡ) σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση με θέμα:
«Υπάρχει άλλος δρόμος για τη χώρα: η πρόταση της Αριστεράς».

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με τοποθέτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και υπευθύνου κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής του ΣΥΝ.

Νωρίτερα (6.30), ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Άργους και στις 7.30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τηλ επικοινωνίας: 6974870458 και 6934147411.

Από το γραφείο τύπου
της Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΝ
18/3/10

Η τοποθέτηση του Π. Λαφαζάνη γύρω από την οικονομική κρίση, την ΕΕ και την κυβέρνηση προκαλεί ενδιαφέρον αφού κινείται σε αριστερή και ριζοσπαστική κατεύθυνση σε σχέση με τις τοποθετήσεις της πλειοψηφίας των στελεχών του "ΣΥΝ-/ΣΥΡΙΖΑ" που κοσμούν τα τηλεπαράθυρα. Αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν τέτοιες απόψεις ακούγονται και από στελέχη του ΣΥΝ αφού μέχρι πρότινος όποιος μιλούσε παρόμοια χαρακτηριζόταν αριστεριστής, εθνικιστής, τρελός, γκρούπα... Παρόμοια ερωτήματα είχαν τεθεί και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά (ο ρόλος της ΕΕ, το Σ.Σ., τι αντιπολίτευση θέλουμε) παρόλο που ξεχάστηκαν να αναφερθούν σε σχετικό ρεπορτάζ στο site του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το κείμενο των Π. Λαφαζάνη, Α. Καλύβη, Δ. Στρατούλη, Γ. Τόλιο καθώς και χθεσινή συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη στην Αυγή όπου με εμμονή ο δημοσιογράφος επικεντρώνεται στην τοποθέτηση του Π. Λαφαζάνη για την Ε.Ε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails