Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Είχαμε επισκέψεις προχθες

Επισκέψεις είχαμε προχθες. Το ΛΑΟΣ έκανε εκδήλωση για τους μετανάστες, για την ακρίβεια ενάντια στους μετανάστες, με ομιλητή τον Μ. Βορίδη.

Αναδημοσιεύουμε σχόλιο που αναρτήθηκε από τον raindog στο μπλογκ της Άλλης Πρότασης:


Raindog wrote @ Φεβρουαρίου 28, 2010 at 9:28 μμ

Τι να πει κανείς…. Εκλεκτικές συγγένειες…
Ήταν λοιπόν όλοι εκεί… Σύσσωμος ο πάλαι ποτέ Ναυπλιακός Συναγερμός, ο πρώην, ο νυν και ο θέλω-να-γίνω-επόμενος-δήμαρχος (δεν σφάξανε…). Ο κ. Τσούρνος, ο κ. Αναγνωσταράς και ο κ. Γραμματικόπουλος.
Όλοι μαζί σε μια εκδήλωση μίσους για τους ξένους, σε μια πόλη, μάλιστα, που υποδέχεται, φιλοξενεί, ζει, χρησιμοποιεί την εργασία πολλών χιλιάδων ξένων πολιτών (τουριστών ή μεταναστών, δεν έχει σημασία). Μια θαυμάσια διαφήμιση για τον τουρισμό της πόλης μας, η συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να εκπροσωπείται σε μια εκδήλωση της ακροδεξιάς, με ομιλητή μάλιστα έναν διαπρύσιο κράχτη κηρυγμάτων μίσους, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Βορίδη. Μπράβο, και εις χειρότερα.
Μαζί τους και ο εκπρόσωπος της εργατιάς της πόλης μας, επίσης δημοτικός σύμβουλος κ. Μπαρού. Ο οποίος είχε όλο το χρόνο για να παρακολουθήσει την ομιλία του Βορίδη, αυτός εκπρόσωπος υποτίθεται των εργατών (ελλήνων και ξένων), αλλά στην απεργία της 24ης Φλεβάρη μήτε τον είδαμε μήτε τον απαντήσαμε.
ΥΓ. Ήθελα να ήξερα οι εκλεγμένοι με τα παρακλάδια του Ναυπλιακού Συναγερμού σύμβουλοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, έχουν να πουν τίποτε για τα καμώματα των επικεφαλής τους; Ή θα το καταπιούν και αυτό αμάσητο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails