Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Άνοιξαν για δυο ώρες τα διόδια και στο Σπαθοβούνι

Δελτίο τύπου από την επιτροπή Αργολίδας Ακρίβεια-STOP για το σημερινό άνοιγμα των διοδίων της Ε.Ο. Κορίνθου - Τριπόλεως στο Σπαθοβούνι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και στην Ε.Ο. Κορίνθου – Τριπόλεως, ενεργοί πολίτες και μέλη των επιτροπών Ακρίβεια-STOP από πολλούς νομούς της Πελοποννήσου (Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία), ανοίξαμε τα διόδια που βρίσκονται στο Σπαθοβούνι και εκατοντάδες πολίτες πέρασαν χωρίς να πληρώσουν. Αναρτήθηκαν στον χώρο των διοδίων τέσσερα πανό που έγραφαν «Όχι στα διόδια», «Κάτω τα μέτρα, να πληρώσουν οι πλούσιοι», «Δικιά τους η κρίση, ξεσηκωμός η λύση».

Η ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση των πολιτών δείχνει πως είναι ώριμο το αίτημα της κατάργησης των διοδίων και της επιστροφής των δρόμων στο δημόσιο. Οι εργολάβοι, οι μεγαλοκατασκευαστές και οι τραπεζίτες αρκετά μας έχουν ξεζουμίσει. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να υπηρετήσει τον λαό και το δημόσιο συμφέρον και όχι τα συμφέροντα λίγων κρατικοδίαιτων μεγαλοεπιχειρηματιών. Αν η ίδια δεν θέλει να το κάνει πρέπει να της το επιβάλλουμε εμείς.

Το συμπέρασμα από τη σημερινή πρώτη κινητοποίηση στα διόδια της Εθνικής οδού Κορίνθου – Τριπόλεως δεν μπορεί να είναι άλλο από την κλιμάκωση των προσπαθειών μας με πολλαπλούς τρόπους και το συντονισμό με το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα Διόδια.

Περιμένουμε από κάθε ενεργό πολίτη της περιοχής και από τους τοπικούς φορείς, που θα έπρεπε να στηρίζουν προσπάθειες ανακοπής της αιμορραγίας του λαϊκού εισοδήματος των πολιτών του νομού μας, να μας βοηθήσουν με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί.

Για επικοινωνία: 6936730668 (Άργος), 6946901764 (Ναύπλιο)

Οι Επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν τη δράση τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr
Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Ενάντια στα Διόδια συντονίζει τη δράση του μέσα από την ιστοσελίδα http://diodiastop.blogspot.com/

Κυριακή, 28/3/2010
επιτροπή Αργολίδας Ακρίβεια - STOP


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails