Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Καταλήψη Εθνικού Τυπογραφείου

Η αντίδραση του κόσμου ενάντια στα νέα κατοχικά μέτρα ολοένα και φουντώνει. Η λογική των καταλήψεων ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της σε σχολές, τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία υπουργείων, κρατικά κτίρια κλπ. Μια σημαντική κατάληψη λαμβάνει χώρα εδώ και λίγη ώρα στο Εθνικό Τυπογραφείο. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου των υπαλλήλων στο Υπουργείο Εσωτερικών:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εμείς οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Εθνικού Τυπογραφείου προχωρούμε σε κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου.

Δεν ισχύουν για τους εργαζόμενους του Υπουργείου μας μόνο τα μέτρα που εξήγγειλε ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης περί μείωσης 30% των 13ου και 14ου μισθού και 12% μείωση επί των επιδομάτων, αλλά αντίθετα με την διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του ως άνω σχεδίου νόμου προκύπτει περαιτέρω μείωση του συνόλου των αποδοχών μας σε ποσοστό περίπου 30%.

Πέρα λοιπόν από τα ληστρικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση η πολιτική ηγεσία αποφάσισε με κρυφή ατζέντα, να καρατομήσει επιπλέον τις αποδοχές μας.

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails