Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Προσοχή! Τα γιαούρτια δημιουργούν παραισθήσεις... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!

Ως γνωστόν το πρωί υπήρχαν απεργιακές συγκεντρώσεις. Στο βήμα για τους ομιλητές βρίσκεται ο, γνωστός για τους ταξικούς αγώνες και την αντικυβερνητική-αντικαπιταλιστική έως αντισυστημική στάση του, Γ. Παναγόπουλος. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να εξαπολύσει μύδρους απέναντι στην αστική τάξη και τον ιμπεριαλισμό δέχεται ένα γιαούρτι.
Εκεί ξεκινούν όλα. Ένας άλλος (χωρίς να κρατά σημαία) του πετάει ένα μπουκάλι νερό. Ένας τρίτος (επίσης χωρίς σημαία) προσπαθεί να τον γρονθοκοπήσει και αρχίζει μια συμπλοκή (χωρίς σημαίες).
Ο δημοσιογράφος του Μέγκα στην ανταπόκρισή του αναφέρει το περιστατικό και δεν αναφέρει πουθενά να μπορεί να συνδυαστούν οι επιθέσεις προς τον Παναγόπουλο με ανθρώπους που κρατούσαν σημαίες κάποιου συγκεκριμένου κόμματος.
Για του λόγου το αληθές δείτε 2 βίντεο (από τον Greek Rider). Το πρώτο είναι από το δελτίο ειδήσεων του Mega και το δεύτερο από ερασιτεχνική λήψη.




Θα μας ρωτήσετε γιατί τα λέμε όλα αυτά! Ε, λοιπόν η ΓΣΕΕ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

05/03/2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανανδρη Δολοφονική Επίθεση
--------------------------------------------------------------------------------
Ανανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έγινε στο Σύνταγμα και σε μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη.
Με το ξεκίνημα της ομιλίας του Προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.

Η ΓΣΕΕ, το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το σύνολο των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις προβοκατόρικες συμπεριφορές που τορπιλίζουν τους δημοκρατικούς και συνδικαλιστικούς θεσμούς της χώρας μας. Την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα δίνει μάχες για τα εργατικά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, οι συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες επιτίθενται κατά της ΓΣΕΕ και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

και οι βουλευτές Χρ. Παπουτσής (ΠΑΣΟΚ) και Α. Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ) ανακάλυψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο ειδικά η ΚΟΕ έκαναν δολοφονική επίθεση ενάντια στον Παναγόπουλο.
Από τα δυο βίντεο φαίνεται ότι
1. ο ισχυρισμός της ΓΣΕΕ είναι ψευδής. Στους ανθρώπους που επιτίθενται στον Παναγόπουλο, αλλά και ευρύτερα, δεν φαίνονται σημαίες της ΚΟΕ.
2. πολύς κόσμος γιούχαρε τον Παναγόπουλο με τις φράσεις "πουλημένε, πουλημένε", κάτι που ας το λάβουν γενικά υπόψιν τους οι γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ γιατί θα ξαναψάχνουν να βρουν σημαιάκια στα επόμενα γιαούρτια που θα φάνε

3. είναι αναγκαίο να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τη μάρκα του γιαουρτιού και οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιβάλλουν μεγάλα πρόστιμα στην παραγωγό εταιρεία αφού είναι προφανές ότι λειτουργεί σαν παραισθησιογόνο.

Παρακάτω, δελτίο τύπου της ΚΟΕ:

Δελτίο τύπου της ΚΟΕ για την προβοκάτσια ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ, 5/3/2010

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καταγγέλλει την προβοκάτσια που έστησαν από κοινού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ. Παπουτσής και ο ακροδεξιός βουλευτής του ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδης, στοχοποιώντας την ΚΟΕ και κατ’ επέκταση τον Συριζα για τα επεισόδια σε βάρος του Χ. Παναγόπουλου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά με τον Καρατζαφέρη, και στις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες και στην προβοκάτσια.

Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ έχει ριζικά διαφορετική γραμμή από την ηγεσία της ΓΣΕΕ, ειδικά σε αυτή την περίοδο όπου οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη επίθεση της μεταπολίτευσης. Αυτή την γραμμή όμως, είναι επίσης γνωστό, ότι η ΚΟΕ την παλεύει με τους δικούς της όρους, με τους τρόπους που επιλέγει η αριστερά, μαζικά και πολιτικά, μέσα στους εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία.

Είναι ντροπή, τη μέρα που ενταφιάζονται νομοθετικά μέσα στη Βουλή με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ οι κατακτήσεις ενός αιώνα, να σπεύδουν οι εκπρόσωποι των Βρυξελλών, με φτηνά κόλπα να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους.

Όλοι στο δρόμο μέχρι να ακυρωθούν όλα τα μέτρα και να καταργηθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας.

Και φυσικά δεν αναφερθήκαμε καν στην ιεροσυλία να συνδυάζουν τα κανάλια την επίθεση στον ξεπουλημένο Παναγόπουλο από αγανακτισμένους πολίτες (με σχέδιο ή χωρίς σχέδιο...) με την επίθεση με χημικά από ματατζήδες στον Μανώλη Γλέζο. Έλεος ΜΜΕ, ΈΛΕΟΣ!!!



3 σχόλια:

Raindog είπε...

Δεν προσπαθεί να τον γρονθοκοπήσει ο τρίτος. Έναν καφέ του πετάει στο σικάτο κοστούμι του και του το λέρωσε. Το βλέπει αυτό ο μεγάλος τιμονιέρης της εργατιάς και, με μεγάλη προλεταριακή μανία, ΧΥΜΑΕΙ να γραπώσει τον εχθρό της εργατικής τάξης. Και μετά υποθέτω θα έγινε μια κλωτσοπατινάδα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και μετά το επίσημο ΠΑΣΟΚ μαζί με το επίσημο ΛΑΟΣ, αφού ψήφισαν μαζί τα κατάπτυστα μέτρα που μας γυρνάνε δεκαετίες πίσω, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της ΚΟΕ (και ΞΕΡΟΥΝ αυτοί ΓΙΑΤΙ συγκεκριμένα στην ΚΟΕ) παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο.

Το κακό είναι ότι κάποιοι πρόθυμοι ή κάποιοι αφελείς από την αριστερά (η πολλή αφέλεια όμως παρεξηγείται κάποτε) βγήκαν να καταδικάσουν μια «δολοφονική» (sic!) «επίθεση» που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, αν εξαιρέσεις ένα γιαούρτι (μεγάλο είναι η αλήθεια), μερικά μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό (ευτυχώς έκανε ζέστη χθες το μεσημέρι και δεν κινδύνευσε με κρυολόγημα ο μεγάλος πατερούλης του προλεταριάτου) και έναν καφέ (ελπίζω να ήταν freddo σαν αυτούς που πίνει ο πρόεδρος όλων των εργατών στα στέκια που αράζει, εκεί στη λαϊκή συνοικία του Κολωνακίου).

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ είπε...

Εχουμε γεμισει παλιοπουστες,εργατοπατερες, υπαλληλους της εξουσιας για αυτο παει κατα διαολου το εργατικο κινημα.
Αυτος ο καραγκιοζης,ο μελλοντικος μπατσοκοϋπουργος, ο παναγοπουλος επρεπε να φαει μια σακουλα με σκατα στο κεφαλι.
Βρωμιαρηδες.
Ετσι γινεται ομως σωστα η δουλεια..βαζεις να ηγουνται των συνδικατων πουλημενοι σαν τον παναγοπουλο, ελεγχεις και τι μεταδιδουν τα Media και κανεις ο,τι γουσταρεις..

Ανώνυμος είπε...

«Η συμμετοχή του σε πλείστα όσα διοικητικά συμβούλια φορέων και οργανισμών –με τη συνδικαλιστική του ιδιότητα κυρίως αυτήν του προέδρου της ΓΣΕΕ- εκτοξεύει το ετήσιο εισόδημα του σε ποσοστό που υπολογίζεται άνω των 150.000 ευρώ».

Όπως καταλάβατε το παραπάνω απόσπασμα από δημοσίευμα του «Βήματος» αναφέρετε στα λεφτά που τσεπώνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, -δεν είναι ο μόνος. Ολοι οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ έχουν βρει τρόπους να παντελωνιάζουν αργομισθίες- για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύστημα.

Ο χρυσοκάνθαρος αυτός εργατοπατέρας έγινε δέκτης πρόσφατα ενός «ατυχές» περιστατικού. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ:
«Ανανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έγινε στο Σύνταγμα και σε μια οργανωμένη δολοφονική ενέδρα χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη».

Παραλίγο δηλαδή να χάσει την ζωή του αυτός ο ανθός του συνδικαλιστικού κινήματος απ’ την «οργανωμένη δολοφονική ενέδρα» που του έστησαν εργαζόμενοι, χρησιμοποιώντας δολοφονικά εργαλεία, γιαούρτια και νερό!

Ως εκ τούτου προτείνουμε ο αρχισυνδικαλισταράς Παναγόπουλος να λαμβάνει, πέρα τα 150.000 ευρώ τον χρόνο που παίρνει τώρα, άλλο ένα επίδομα «επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» το ύψος του οποίου να καθοριστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα λόγω των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρει στο πολιτικό σύστημα.

Αναδημοσίευση από το μπλογκ "Βαθύ Κόκκινο".
Για την αντιγραφή Γιώργος Οικονόμου

linkwithin

Related Posts with Thumbnails