Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Συγκέντρωση Ανοιχτής Πόλης σήμερα

Η δημοτική κίνηση Ανοιχτή Πόλη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα συγκέντρωση προκειμένου να συζητηθούν ο απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης και τα σχέδια για μια διαφορετική προοπτική στην πόλη! Ενδιαφέρουσα συγκέντρωση οπωσδήποτε, άλλωστε οι περισσότερες πόλεις ασφυκτιούν από πολλές απόψεις...












Συνεχίζουμε για να φέρουμε τα πάνω κάτω στην πόλη!

Συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης Ανοιχτή Πόλη

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009, 6.30 μ.μ., Θέατρο Διάνα (Ιπποκράτους 7, στ. Μετρό Πανεπιστήμιο)

στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας

θα χαιρετίσουν ο Ρ. Αξελός, η Ελ. Πορτάλιου και ο Χρ. Καραμάνος



Έχουν περάσει περισσότερο από δύο χρόνια μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Σε αυτό το διάστημα, η καθημερινή ζωή στην πόλη όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκεται πιο μακριά από ποτέ από τις ανάγκες των κατοίκων της Αθήνας και τις λύσεις των σοβαρών προβλημάτων της.


Δύο χρόνια διαχείρισης του δήμου από τη σημερινή δημοτική αρχή σημαίνει εξυπηρέτηση συμφερόντων σε βάρος του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων, θεαματικές κινήσεις δήθεν περιβαλλοντικής ευαισθησίας και κοινωνικής φιλανθρωπίας, αδιαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων και αυταρχισμός απέναντι στα κινήματα πολιτών και τους εργαζόμενους στο δήμο. Σημαίνει ουσιαστικά αφωνία για τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας και φυσικά πολλές, μα πάρα πολλές δημόσιες σχέσεις και ιλουστρατίον προπαγανδιστικά έντυπα της δημοτικής αρχής.


Αυτά τα δύο χρόνια, η Ανοιχτή Πόλη, μαζί με τους κατοίκους στις γειτονίες, αγωνίστηκε για την ποιότητα ζωής στην Αθήνα, για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Αυτά τα δύο χρόνια, η Ανοιχτή Πόλη αγωνίστηκε για να φτάνει η φωνή των κατοίκων και των κινημάτων στο δημοτικό συμβούλιο, για να αποτρέψει καταστροφικούς σχεδιασμούς για την Αθήνα, για να προωθήσει λύσεις περιβαλλοντικά ωφέλιμες και κοινωνικά δίκαιες. Και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή!


Την Τρίτη 17 Μαρτίου, 6.30’ μμ, σας καλούμε στο θέατρο Διάνα (Ιπποκράτους 7, σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο):


για να κάνουμε απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης μας και
για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για μια άλλη προοπτική στον Δήμο Αθηναίων
Δημοτική Κίνηση Ανοιχτή Πόλη
http://www.anoihtipoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails