Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Η ΚΟΕ απαντά σε επίθεση του ΚΚΕ

Ανακοίνωση της ΚΟΕ που απαντά σε επίθεση του ΚΚΕ που έγινε μέσα από το Ριζοσπάστη:

Δελτίο Τύπου για την επίθεση του ΚΚΕ στην ΚΟΕ, 12/2/2009

Η ηγεσία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με κατάπτυστη ανακοίνωσή της σήμερα στον Ριζοσπάστη συκοφαντεί την ΚΟΕ, κατηγορώντας την για «ασφαλίτικες μεθόδους». Η ηγεσία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μετά την καταγγελία της εξέγερσης του Δεκέμβρη, έχει χάσει την ψυχραιμία της. Κλιμακώνει την επίθεσή της, στοχοποιεί την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι δεν αντέχει να αναμετρηθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Αποκαλεί κείμενα πολιτικής αντιπαράθεσης «προβοκατόρικη δράση» και «ασφαλίτικη μέθοδο».


Αντικομμουνισμός δεν είναι η κριτική στο ΚΚΕ. Αντικομμουνισμός είναι ο εξευτελισμός του κομμουνιστικού κινήματος και ο «πόλεμος στην πολιτική ενότητας» που εξαγγέλλει η ηγεσία του ΚΚΕ, τη στιγμή που ευθυγραμμίζεται με την κυβέρνηση της άρχουσας τάξης.

Καλούμε την ηγεσία του ΚΚΕ να αφήσει αυτές τις καταδικασμένες μεθόδους προβοκατορολογίας. Θα ήταν καλύτερο η σκληρότητα και οι απειλές να προσανατολιστούν προς την κυβέρνηση, τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Η πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση δεν θα σταματήσει. Ο λαός χρειάζεται μια κομμουνιστική αριστερά στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ανατροπή.

Υ.Γ.1: Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (12/2/2009):

Υ.Γ.2: Παραθέτουμε επίσης το κείμενο (21/01/2009) που ενόχλησε σφόδρα την ηγεσία του ΚΚΕ. Τα κείμενο όπως μπορεί οποιοσδήποτε να επιβεβαιώσει δεν παραποιεί ούτε λέξη από τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ. Αυτό είναι που κάνει την ηγεσία του ΚΚΕ έξαλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails