Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Φωνάζει ο κλέφτης...

Κείμενο του Βασίλη Μαντζούνη, εκπαιδευτικού από την Αργολίδα, για τις πολιτικές εξελίξεις:

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Οι κ. Σόιμπλε, Σαμαράς και Βενιζέλος εγκαλούν τον Ελληνικό λαό και τα κόμματα της αριστεράς γιατί αρνούνται να πληρώσουν μέσω τους χρέους
- τις μίζες για τη siemens και τους τόκους για τις μίζες της siemens
- τις μίζες για τα υποβρύχια και τους τόκους για τα υποβρύχια.
Ο κ. Σόιμπλε μας εγκαλεί για τον φοροεισπρακτικό μας μηχανισμό την ώρα που με δική του παρέμβαση μειώθηκε το πρόστιμο προς τη siemens από μερικά δις. ευρώ σε 180 εκ. ευρώ.
Τελικά συμψηφίστηκε και κατέληξε να γίνει 90 εκ. ευρώ τα οποία η siemens θα αποπληρώσει μέσω παροχής προιόντων υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς !!!
Αλήθει κ. Σαμαρά οι νοικοκυραίοι θα καλούσαν τον κλέφτη να τοποθετήσει αντικλεπτικό σύστημα στο σπίτι τούς; Αφού δε θα το κάνουν, γιατί να ψηφίσουν τον τσιλιαδόρο?

ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Κε ΣΟΙΜΠΛΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

Όσον αφορά τις δεσμέυσεις της χώρας μας έναντι των εταίρων και τον αυστηρό τόνο της κας. Μέρκελ και του κου. Σόιμπλε γι΄αυτό το λόγο , μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Ελλ. Λαός θα τους κάνει δώρο έναν καθρέπτη μήπως και θυμηθούν πως η Γερμανία του χρωστά κατοχικά δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις.

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;

Βενιζέλος και Σαμαράς δε διαπραγματεύονται, επαιτούν.
Άν τελικα μετά από τέτοιο εκβιασμό προς το λαό, καταφέρούν να ξανακυβερνήσουν οι υποτελείς του μνημονίου η κα. Μέρκελ θα αποθρασυνθεί τόσο που θα μας ζητήσει αποζημίωση και για τα όπλα που οι Έλληνες αντάρτες απέσπασαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ρωτούν το ΣΥΡΙΖΑ πού θα βρεί σαν κυβέρνηση τα χρήματα για μισθούς και συντάξεις, την ώρα που οι ίδιοι δέχτηκαν να περικοπύν τα πρόστημα προς τη siemens από μερικά δις ευρώ σε 180 εκ. Ευρώ και τελικά σε 90 εκ. Ευρώ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.


ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΣΕΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
Ο ΣΕΤΕ χρέωσε τη μείωση των κρατήσεων στον τουρισμό στις επερχόμενες εκλογες και το δήθεν φόβο των τουριστών για επεισόδια στη χώρα μας. Αλήθεια, στην Αίγυπτο την προηγούμενη εβδομάδα δεν εγιναν εκλογές με τα τάνκς στους δρόμους; Εκεί δε φοβούνται οι τουρ οπερέιτορ… συγνώμη οι τουρίστες; Ξέρουμε πως οι μικρομεσαίοι επιχ/τίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αντιλαμαβάνονται τν εκβιασμό και αποδοκιμάζουν τις ανακοινώσεις του ΣΕΤΕ που δίνει τροφή στους ξένους και εγχώριους εκβιαστές που επιθυμούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν την επιθυμία του Ελλ. λαού για ανατροπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails