Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

Η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του νομού μας που επέλεξαν να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και φίλες, συντρόφους και συντρόφισσες, που συναντήθηκαν μαζί μας στις προεκλογικές μας δράσεις εκτιμώντας τον έντιμο αγώνα μας. Ευχαριστούμε και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αλλά μας ενεθάρρυναν να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων τους.
Τους ακούσαμε να μας λένε όλοι: έμποροι, άνεργοι, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νεολαίοι, ένστολοι συμπολίτες μας, πως δεν πάει άλλο πια με τις πολιτικές που μας έχουν επιβάλει μέχρι τώρα.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους και τους υποψηφίους των υπόλοιπων παρατάξεων καθώς και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνέβαλαν με  πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης στη διαμόρφωση ενός ήπιου πολιτικού κλίματος χωρίς εντάσεις και ακρότητες, όπως επέβαλλε ο μεγάλος νικητής των εκλογών ο κυρίαρχος λαός μας.
Είναι φανερό ότι το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής, που έδωσαν οι κάλπες, δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις και ευθύνες σε εμάς.
Παράλληλα όμως είναι και ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας του κόσμου της εργασίας για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα υπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.
Ο λαός τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην τρομοκρατία των ΜΜΕ και των μνημονιακών δυνάμεων και να δώσει ισχυρή δύναμη στην πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για αντιμνημονιακή αντινεοφιλελεύθερη κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς.
Σε αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε και μετεκλογικά με τόλμη, αποφασιστικότητα και ευθύνη, με παράλληλη ανασυγκρότηση και φρεσκάρισμα των δυνάμεών μας τοπικά και πανελλαδικά με στόχο τη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής δημοκρατικής παράταξης.
Συγχαίρουμε τον σ. Δημήτρη Κοδέλα για την εκλογή του ως Βουλευτή Αργολίδας, το σύντροφο Ζαφείρη Ανδρέα, τον σ. Πέτρο Πέτρου, την σ. Μαρία Καρασταμάτη και τον σ. Γιάννη Μαραγκό που όλοι μαζί δώσανε αυτή την μεγάλη μάχη.
Υποσχόμαστε ότι τώρα πια θα δίνουμε από καλύτερες θέσεις τη μάχη για ν' αλλάξει σελίδα η Αργολίδα, η Πελοπόννησος και όλη η Ελλάδα.

1 σχόλιο:

kokkinos είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονιδας

http://sikam.wordpress.com/2012/05/17/%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%82/

linkwithin

Related Posts with Thumbnails