Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο Αλέκος Αλαβάνος ενοχλεί

Είναι πρωτοφανής η παραλυσία (σωματική και πνευματική) της αριστεράς απέναντι σε μια κατάσταση που αποκαλύπτει την χρωκοπία του συστήματος, του δικομματισμού και των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια.
Τη στιγμή που το ένα κομμάτι της αριστεράς θυμάται τα περασμένα μεγαλεία και ονειρεύται τις λαϊκές εξουσίες και που το άλλο βασικό του μέλημμα έχει να μην θιγεί ο ευρωπαϊσμός, τη στιγμή που πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για την αρκίβεια του ΣΥΝ, παίρνουν βόλτα τα κανάλια και ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους, ο Αλ. Αλαβάνος αποτελεί φωτεινή εξαίρεση ενός ανθρώπου που καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και έχει μια αιχμηρή άποψη για τα πράγματα. Γι' αυτό και δέχεται τέτοιο πέσιμο από τον δημοσιογραφίσκο του ANTENNA που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ενοχλεί ο άνθρωπος δεν είναι φελλός...Δείτε το βίντεο:

Επίσης δείτε τον Α. Αλαβάνο να μιλά σε καφενείο στο Γραμματικό:


1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ είπε...

Μου ειναι ανυπόφορος για την εγωπάθειά του και τις ακατανόητες και ανόητες πολιτικές του κωλοτούμπες .
Αυτή τη φορά όμως αγανάκτησα για την αμτιμετώπισή του απο αυτό το αδίστακτο καθήκι τον Παπαγιάννη.
Φταίει, γιατί καταδέχτηκε να μιλήσει μαζί του , από τη στιγμή πού ένιωσε την παγίδα που του είχαν στήσει έπρεπε να τους αδειάσει και να κλείσει το τηλέφωνο.
Με ερπετά δεν συνδιαλέγεσαι.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails