Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συν-άντηση Τσίπρα - Βενιζέλου

Επιτέλους αυτό που έπρεπε να κάνει η αριστερά το έκανε! Συναντήθηκε (ο ΣΥΝ) με τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο. Ο ΣΥΝ, λοιπόν, μετά τη συνάντηση με τον Ε. Βενιζέλος διαπίστωσε για ακόμη μια φορά πως δικαιώθηκε πλήρως...!!! Ακούγεται μάλιστα... πως οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο μελετούν τις αναλύσεις του ΣΥΝ για την οικονομική κρίση για το πόσο προφητικές ήταν! Θα θυμάστε οι περισσότεροι την "προγραμματική αντιπολίτευση", το "κάτω τα χέρια από την ΕΕ", το "η χρέος είναι παραμύθι χωρίς δράκο" και άλλα πολλά. Μέχρι και τους ταχρείους της πλ. Συντάγματος προέβλεψαν!
Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (άλλο ανέκδοτο κι αυτό) δήλωσε πως η λύση είναι πολιτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Επομένως, αγαπητοί μας αναγνώστες μην έχετε ελπίδες. Όσα κεριά και να ανάψουμε, όσα τάματα και να κάνουμε η ΕΕ δεν πρόκειται να μας σώσει. Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος η ΕΕ ήταν που μας επέβαλε το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Και αυτή η ΕΕ δεν θέλει να μας σώσει, αλλά να μας στίψει.
Ας περιμένει ο κ. Τσίπρας ευρωπαϊκή βοήθεια, ο λαός και οι πλατείες θα προσπαθήσουν να σωθεί η χώρα κι ας μην το θέλει η ΕΕ!
Και κάτι τελευταίο: Ας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας στη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, το ερχόμενο Σ-Κ, πότε και από ποιό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ εξουσιοδοτήθηκε να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών και να πει τις μπαρούφες πού είπε... Έτσι για την ιστορία... της επανεκίννησης...

Διαβάστε και προηγούμενες αναρτήσεις μας για τη συγκυρία και την υπαρκτή (δυστυχώς όχι την επιθυμητή ή κοινωνικά αναγκαία) αριστερά:

Η εκλογολογία (-λαγνεία) της αριστεράς

Ξανά για την αριστερά και το κίνημα των πλατειών

Το ΚΚΕ και οι αγανακτισμένοι

Οι αγανακτισμένοι και η Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails