Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Κανένας άλλος για υπουργός;

Θα θυμάστε ότι τους τελευταίους μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ πολλοί χαρακτήριζαν την χώρα ακυβέρνητο καράβι. Ε, λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε! Υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται, ειδικά το τελευταίο διάστημα να αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο της διακυβέρνησης.
Ήδη οι κκ Αλμούνια, Μπαρόζο και Τρισέ ομιλούν ωσάν Έλληνες υπουργοί Οικονομικών ζητώντας πάγωμα των αυξήσεων στους μισθούς. Φαίνεται δεν κατάλαβαν ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος (μεταξύ άλλων) είχε μιλήσει για μηδενικές αυξήσεις, καταποντίστηκε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
Σήμερα, διαθέσιμος να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας φάνηκε ο αμερικανός πρέσβης Σπέκχαρντ, ο οποίος ζήτησε(;) ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας και κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο. Δεν έχουν τον Θεό τους. Εδώ η οικονομική κρίση έχει ταρακουνήσει και τους πιο ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους οδηγώντας στην χρεωκοπία την ιδεολογία της αγοράς και αυτοί μιλάνε λες και είμαστε τίποτα ιθαγενείς.

Για κοίτα αέρα που πήρανε κάποιοι. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίει κυρίως το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά και έχει μετατραπεί σε εντολοδόχο των Βρυξελλών και των υπερατλαντικών "συμμάχων". Τι είπατε λαϊκή κυριαρχία; Καλό ανέκδοτο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails