Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μπεγλίτης, ο αντιιμπεριαλιστής...

Ο κοντογείτονας (Κορίνθιος) και υφυπουργός Άμυνας κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε προχθές με τον αμερικανό ομόλογό του Αλεξάντερ Βερσμπάου. Εκεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έτριξε τα δόντια στο αμερικανάκι. Του εξήγησε καταρχήν σε αυστηρό ύφος πως τελειώσαν αυτά που ήξεραν οι Αμερικάνοι με την "ελλαδίτσα". Κυβερνάει πια το ΠΑΣΟΚ, κόμμα σοσιαλιστικό από τα γενοφάσκια του, το οποίο είναι αποφασισμένο να σταματήσει να στηρίζει τους ιμπεριαλιστές!
Μάλιστα, σύμφωνα με διαρροές, ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε πως οι Έλληνες στρατιώτες εντός του έτους θα έχουν επιστρέψει από το Αφγανιστάν ενώ η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθιμένη να ανανεώσει την παραμονή των αμερικανικών βάσεων στην χώρα μας. Στη συνέχεια, μόνο το ειρωνικό γέλιο του κ. Μπεγλίτη μαζί με ένα υποτιμητικό χτύπημα στην πλάτη του κ. Βερσμπάου κατάφερε να προκαλέσει η πρόθεση των ΗΠΑ να τοποθετήσουν διηπειρωτικούς πυραύλους στα πλοία του αμερικανικού ναυτικού, τα οποία θα εποπτεύουν την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (περιλαμβανομένου και του Αιγαίου).
Στο τέλος της κουβέντας ακούγεται μάλιστα ότι χτύπησε το τηλέφωνο του κ. Βερσμπάου και στη γραμμή ήταν ο George Παπανδρέου ο οποίος σε άπταιστα αγγλικά τον προειδοποίησε να μην ενοχλήσει πάλι τον υφυπουργό του ο οποίος επιδίδεται στο δύσκολο έργο της περικοπής των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Ανεξακρίβωτο παραμένει το αν τελικά ο κ. Βερσμπάου δέχτηκε και άλλο τηλεφώνημα, αυτή την φορά από τον υπουργό προστασίας του πολίτη και Golden boy κ. Χρυσο-χοϊδη για να τον ενημερώσει για την αστυνομική περιφρούρηση των εκδηλώσεων για το πολυτεχνείο καθώς και για τις εξελίξεις στην προσπάθεια οργάνωσης συλλαλητητρίου ενάντια στην τρομοκρατία από την ΠΟΣΔΕΠ και άλλους πρόθυμους...
Για του αντιιμπεριαλιστικού λόγου το αληθές διαβάστε το
ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails