Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ο κ. Μανιάτης έχει γνώμη;

Παραθέτουμε τη δήλωση του Χρ. Παπουτσή (παρουσία του Σπ. Κουβέλη) για το θέμα του Βοτανικού. Είναι σαφής η στήριξη που δίνει στην "διπλή ανάπλαση" η οποία φυσικά αφορά και τη δημιουργία του Mall του Βωβού. Το χαρακτηρίζει μάλιστα "οικονομία κλίμακας"!!! Ο κ Μανιάτης υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ στα θέματα περιβάλλοντος έχει να πει κάτι ή γενικά θα μας μιλά για την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη... (με ολίγο τσιμέντο όμως καθώς και ολίγους μεγαλοεργολάβους...)

Δήλωση Χρ.Παπουτσή μετά από συνάντηση παρουσία του Σπ.Κουβέλη με πολίτες που διαμαρτύρονταν για την εξέλιξη του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού
15.01.2009

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, παρουσία του πολιτικού εκπροσώπου του Κινήματος για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρου Κουβέλη, με αντιπροσωπεία συγκεντρωμένων, που διαμαρτύρονταν έξω από το Κοινοβούλιο για την εμπλοκή της εξέλιξης του έργου ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στο Βοτανικό.

Μετά την συνάντηση, ο Χρήστος Παπουτσής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να εγγυηθεί το δημόσιο συμφέρον και να αποτρέψει νέες συγκρούσεις και κοινωνικές εντάσεις.

Η Βουλή των Ελλήνων με συντριπτική πλειοψηφία νομοθέτησε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την διπλή ανάπλαση στην Αθήνα.

Για ένα σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού, για το πράσινο, για οικονομίες κλίμακας, που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και υπεραξίες για ολόκληρες περιοχές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για τις καθυστερήσεις, την διοικητική απραξία, την έλλειψη πλήρους ενημέρωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Γεγονότα, που οδηγούν σε εμπλοκή και ενδεχόμενη ακύρωση αυτής της μεγάλης δομικής παρέμβασης ανάπλασης του οικιστικού περιβάλλοντος της πόλης της Αθήνας, με τον καθορισμό δύο νέων υπερτοπικών-μητροπολιτικών πόλων αναψυχής και την απελευθέρωση εκτεταμένων κοινόχρηστων χώρων.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να επιβεβαιώσει την νομιμότητα των πράξεων που έχουν συντελεστεί, να διαλύσει την σύγχυση που δημιουργείται από τον ανταγωνισμό των συγκρουόμενων οικονομικών συμφερόντων. Έτσι ώστε, το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο πλαίσιο της θεσμικής του ανεξαρτησίας, να επιλέξει, το ταχύτερο, τον κατάλληλο δικονομικό τρόπο άρσης του αδιεξόδου. Έτσι μόνον το έργο θα πραγματοποιηθεί, με βάση τη νομιμότητα και τον συνολικό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας, την αναβάθμιση των δύο περιοχών της Αθήνας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανιάτης καθώς και ο προβαλλόμενος σαν νεος υποψήφιος βουλευτης πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου
Κωστελένος ειναι τελείως εξαφανισμένοι απο την επαρχία και τον νομό.Εδώ γίνονται τόσα ιστορικά γεγονότα στη χώρα και την Παλαιστίνη και η σελίδα του Μανιάτη στο διαδύκτιο θυμίζει διαφημιστικό φυλλάδιο σουπερ μαρκετ της πολιτικής.
Δεν εχουνε θεση;Που εχουν κρυφτεί ολοι αυτοι οι επαγγελματίες πολιτικοί;

linkwithin

Related Posts with Thumbnails