Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ίδιο τραπέζι με τους σφαγείς...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καταγγέλλει στην κοινή γνώμη μία ακόμη προκλητική ενέργεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που και πάλι δίνουν κάλυψη στους προπαγανδιστές του νεοναζιστικού ισραηλινού κράτους.

Ενώ συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα το μακελειό στη μαρτυρική Γάζα, κι ενώ μόλις χτες ξεσκεπάστηκε η αισχρή απόπειρα εμπλοκής της Ελλάδας στον ανεφοδιασμό της δολοφονικής πολεμικής μηχανής του Ισραήλ με αμερικανικά όπλα, η κυβέρνηση Καραμανλή χέρι-χέρι με το ΠΑΣΟΚ πατρονάρει μια εκδήλωση με τη συμμετοχή του κ. Eytan Gilboa.


Ο κ. Eytan Gilboa έχει όντως λαμπρές περγαμηνές: διετέλεσε, μεταξύ άλλων, σύμβουλος του ισραηλινού πρωθυπουργού, των υπουργών Εξωτερικών και «Άμυνας», και διευθυντής στο «Εθνικό Κολέγιο Άμυνας» του ισραηλινού στρατού!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Eytan Gilboa, θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κ. Κουμουτσάκος και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Δρούτσας... Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/1 στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Τύπου της Γ.Γ. Ενημέρωσης, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Υπάρχει πάτος στον κατήφορο της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ; Μέχρι πότε θα συνεχίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα για τα σφαγμένα και καμένα γυναικόπαιδα της Γάζας ενώ προσφέρουν γη και ύδωρ (τώρα και βήμα!) στους σφαγείς; Τι θα γίνει με τον Αστακό και τη Σούδα, κύριε Καραμανλή; Ως πότε θα συμπροεδρεύετε στη Σοσιαλιστική Διεθνή με τον αιματοβαμμένο Εχούντ Μπάρακ, κύριε Παπανδρέου;

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείψουν αυτή την απαράδεκτη και διπρόσωπη στάση, που ντροπιάζει το λαό μας και πλήττει την Ελλάδα. Καλούμε τους διοργανωτές να ακυρώσουν την πρόσκλησή τους προς τον κ. Eytan Gilboa που, όπως κάθε εκπρόσωπος και απολογητής των ισραηλινών νεοναζί, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην Ελλάδα!
από το koel.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως οφείλετε μια διόρθωση. Δείτε ΕΔΩ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και αναφέρεις την είδηση της ακύρωσης συμμετοχής στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Προφανώς δεν χρειάζεται κάποια διόρθωση στην ανκοίνωση που αναρτήθηκε αφού ήταν πριν την ακύρωση.

isatsitna είπε...

Έστω και τελευταία στιγμή (16/01) και ύστερα από την έκταση που πήρε το γεγονός, ο κ. Δρούτσας κατάλαβε ότι είναι προκλητικό να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Να δούμε τι θα κάνει ο κ Παπανδρέου όταν θα πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Εχουντ Μπάρακ. Βέβαια τότε, ίσως έχουν τελειώσει οι βομβαρδισμοί, ίσως δεν είναι πρωτοσέλιδα οι εκατοντάδες νεκροί άμαχοι και η ζωή μας συνεχίζεται κανονικά... Όπως τελείωσαν και οι βομβαρδισμοί στο Λίβανο...
Και μια ερώτηση: Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση θα έδιωχνε τον Ισραηλινό πρέσβη; Θα καλούσε πίσω τον ΈΛληνα πρέσβη από το Ισραήλ; Θα αναγνώριζε τη νόμιμα εκλεγμένη παλαιστινιακή κυβέρνηση;

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κάνω λάθος ο αντιπρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς που έχει πρόεδρο το Γιωργάκη είναι πρώην υπουργός άμυνας του Ισραήλ...
μπράβο,εκεί στη διεθνή αυτή μιλάνε για σοσιαλισμό σύγχρονο, όχι όπως οι καρικατούρες του παρελθόντος...

linkwithin

Related Posts with Thumbnails