Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Σχετικά με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διαβάστε:

κείμενα που κυκλοφορούν σχετικά με την Πανελλαδική Σύσκεψη:Ακόμα, στο syriza.gr μπορείτε να βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα κείμενα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒLOG ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΛΥΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, π. Ιερόθεος.

«Αθήνα 4 - 2 - 2008
Αγαπητέ μου κύριε Σφυρή,
Εκλεγμένε Δήμαρχε και πρώτε πολίτη του Δήμου μας,

Την παρελθούσα Παρασκευή 01 – 02 – 2008 το βράδυ έφθασα με το λεωφορείο του Κτελ Αργολίδος από την Αθήνα στο Κρανίδι μας.
Όταν μετα παρακλήσεων ζήτησα να μου τοποθετήσουν τις αποσκευές για την στάση της Κάτω Πλατείας μου είπαν ότι δεν θα γίνει η στάση.
Αφού μου είπαν έτσι, εγώ ζήτησα να μάθω την αιτία της αλλαγής και μας είπαν ότι αυτή η αλλαγή έγινε κατόπιν της γνώμης Σας, του Δημάρχου Κρανιδίου!
Όταν όμως τους είπα ότι αυτό αποκλείεται να το έκανε ο Δήμαρχος μας, αυτοί αντέδρασαν και είπαν να απευθυνθούμε σε εσάς (για τα παράπονα μας, κατά πως λέει ο λαός «τα παράπονα σας στο Δήμαρχο»).
Άρα, ερωτώ υμάς, εσείς πήρατε αυτή την απόφαση : τα από Αθηνών διερχόμενα λεωφορεία να μην κάνουν την απαραίτητη όσο και παλαιοτάτη στάση, για τους επί τρεις και πλέον ώρες ταξιδεύοντες ανθρώπους – επιβάτες;;;
Να μην κατέρχονται μετά των αποσκευών τους στην πλατεία την κατά το κοινώς λεγόμενο ‘‘κάτω πλατεία’’, την πλατεία του αλήστου μνήμης ήρωος, Αρχιμανδρίτου κυρού Αρσενίου Κρέστα;;;
Είναι εφικτό να κατερχόμεθα από την κεντρική – άνω πλατεία με τις αποσκευές μας;;;
Ποίος ο λόγος να χρησιμοποιούμε ένα μέσο που καθυστερεί και δεν μας εξυπηρετεί προς το δικό μας συμφέρον και την δική μας ευκολία (των αμοιβόντων προς τον σκοπό αυτό ικανοποιητικώς) ;
Δηλαδή θα μπορούσε η με μεταφορικά μέσα ιδιωτικά – να είναι ασφαλεστέρα η μετακομιδή με ίδια μέσα -taxi- προς τούτο υπάρχοντα αρκετά.
Π α ρ α κ α λ ώ επιληφθείτε προσωπικώς!
Όλους μας ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων που μας αφορούν για την ασφαλή και ταχεία (μετα) κομιδή στα μέρη μας, στην ξεχασμένη νότια Αργολίδα ιδία δε την Ερμιονίδα!


Μετά τιμής.
Ιεροδιάκονος Ιερόθεος Λουμουσιώτης

Κοινοποίηση : (στις Έδρες τους)
1. Νομάρχη Αργολίδος.
2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Μείζων Αντιπολίτευση Δήμου Κρανιδίου.
4. Ελλάσων Αντιπολίτευση Δήμου Κρανιδίου.
5. Υπεύθυνο των Κτελ Αργολίδος»

Σε εισαγωγικά βρίσκεται το κείμενο της επιστολής.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails