Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

Την Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008 στις 7.00 μ.μ ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στο Τριανόν στο Ναύπλιο, όλους τους πολίτες που αγωνιούν για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, να πάρουν μέρος στην τοπική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που θα μας οδηγήσει στην 1η Πανελλαδική Σύσκεψη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις 14, 15 και 16 Μαρτίου στην Αθήνα.

Σκοπός της τοπικής αυτής συνέλευσης είναι να συζητηθούν πλατιά και ανοιχτά όλα τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα, να ακουστούν όλες οι προτάσεις για δράση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κοινωνία, να διατυπωθούν απόψεις για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να οριστούν εκπρόσωποι που θα λάβουν μέρος στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 3μερο 14-16 Μάρτη στην Αθήνα. Τη συζήτηση θα ανοίξουν δυο μέλη της κεντρικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναφερόμενοι στην πολιτική συγκυρία και τα καθήκοντα της αριστεράς.

Η πορεία προς την πανελλαδική αυτή σύσκεψη έχει το χαρακτήρα μιας μεγάλης πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία θέλουμε να βρεθούμε δίπλα σε κόσμο που πιστεύει στο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύει στην δυναμική του και θεωρεί ότι μια Αριστερά της ενότητας και του αγώνα είναι αυτή που μπορεί να αποκρούσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα κοινωνικά δικαιώματα, δίνοντας φωνή σε αυτούς που δεν μπορούν να ακουστούν.

Ένα κείμενο-εισήγηση της κεντρικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τοποθετήσεις μελών και φίλων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.syriza.gr. Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσουμε αυτήν την κοινωνία που μας ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails