Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΜΑΤ από την φασιστική Χρυσή Αυγή

Η πλήρης συνεργασία της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με την Ελληνική Αστυνομία, μετέτρεψε σε θάλαμο αερίων το κέντρο της Αθήνας και οδήγησε σε άγριο κυνηγητό και τραυματισμούς των αντιφασιστών διαδηλωτών, καθώς και δεκάδες προσαγωγές. Η αντιφασιστική συγκέντρωση έγινε ο στόχος των (από κοινού επιτιθέμενων) αντρών των ΜΑΤ και των λοστοφόρων και μαχαιροβγαλτών της χιτλερικής συμμορίας. Οι είκοσι και πλέον ναζιστικές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, υπό την ανοχή, την ολιγωρία, τη συγκάλυψη της ελληνικής αστυνομίας, σήμερα κορυφώθηκαν και τέθηκαν υπό την αιγίδα της ΕΛΑΣ.

Αποτελεί πρόκληση η κοινή έφοδος αστυνομικών και νεοναζί φορτωμένων με τσεκούρια, στιλέτα, λοστούς, και πέτρες. Αποδεικνύεται ότι η εντολή της κυβέρνησης ήταν το ξέσπασμα ανεξέλεγκτων επεισοδίων και όχι η «διατήρηση της τάξης». Αν οι φυσικοί αυτουργοί των μαχαιρωμάτων είναι οι νεοναζί, ηθικός αυτουργός είναι η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, η κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι έχουν δώσει άσυλο και βήμα στα ακροδεξιά μπουμπούκια του ΛΑΟΣ - νυν ή πρώην - κολλητούς της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές εργαζόμενους της ΔΕΗ σήμερα, αλλά και το διαρκές κυνηγητό και τα επαναλαμβανόμενα όργια καταστολής σε κάθε εκδήλωση του φοιτητικού και του λαϊκού κινήματος, αποδεικνύουν ότι η ευθύνη είναι πολιτική και διαχρονική. Σήμερα η κυβέρνηση Καραμανλή και η δικαστική εξουσία απαγόρευσε προσχηματικά τη φασιστική σύναξη, στην ουσία όμως την προστάτεψε και την κάλυψε, ως παρακρατική εκδήλωση, ώστε να κυριαρχήσει το τηλεθέαμα των επεισοδίων και να αλλάξει η πολιτική ατζέντα.

Απαιτούμε να βγει εκτός νόμου η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Να σπάσει το μαύρο μέτωπο φασιστών – αστυνομίας. Να λογοδοτήσει η κυβέρνηση Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails