Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

To PASOK Αργολίδας Α.Ε. συζητά για μπιζνες!

Διαβάστε την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Έχουν φτιάξει και "Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών του ΠΑΣΟΚ". Κάτι σαν αλυσίδα starbucks. Η αλήθεια είναι, πως αφού το Κίνημα δεν μπορεί να προσεγγίσει τους εργαζόμενους της περιοχής και αφού η συλλογικότητα δεν είναι και τόσο της μόδας πια, κατέληξαν στο να κάνουν τουλάχιστον κανα μαγαζάκι και να εντρυφίσουν στην "επιχειρηματική κουλτούρα", την οποία μάλιστα αναδεικνύουν σε "εθνικό στρατηγικό στόχο" ! Άντε καλές δουλειές παιδιά! Ώχ, ξεχάστηκα, σύντροφοι... Ούτως ή άλλως το Κίνημα έχει δώσει δείγματα γραφής όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, ρωτήστε τους Γερμανούς της siemens...

Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Η ΝΟΕΣ Αργολίδας και το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών του ΠΑΣΟΚ σας καλούν την Παρασκευή 22.02.08 στις 7.30μ.μ. στην αίθουσα της ΤΕΔΚ Αργολίδας στο Ναύπλιο στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

"Επιχειρηματικότητα: Συνάντηση της δημιουργικής έκφρασης , της καινοτομίας και της επιστήμης".


"...το.ΠΑΣΟΚ δίνει θετικό, δημιουργικό περιεχόμενο στις διαδικασίες εξατομίκευσης που ξετυλίγονται στη σύγχρονη κοινωνία..."
"...η ανάπτυξη μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας είναι επιτακτική ανάγκη για την ελληνική κοινωνία."
"...θέτει την καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας ως το νέο εθνικό στρατηγικό στόχο."
"Η επιχείρηση -και πιο συγκεκριμένα η μικρομεσαία επιχείρηση- μπορεί να αποτελέσει τη σπονδυλική στήλη του οικονομικού συστήματος, το κυρίαρχο συλλογικό υποκείμενο της οικονομικής δραστηριότητας..."
"Οφείλουμε να αλλάξουμε την κατεστημένη αντίληψη της κοινωνίας απέναντι στην επιχειρηματικότητα, αποποινικοποιώντας την αποτυχία και νομιμοποιώντας την τίμια κερδοφορία."
Ολόκληρη την απολαυστική ανακοίνωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails