Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η Κίνηση Συντονισμού Πολιτών για τον ΄β γύρο στην Π. Πελοποννήσου

Αγαπητές φίλες, φίλοι, συμπολίτες -σες.

Η Κίνηση Συντονισμού Πολιτών Πελοποννήσου, συγκροτήθηκε πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές με πρωτοβουλία διάφορων κομματιών της αριστεράς, της οικολογίας και ανένταχτων πολιτών που ήταν αντίθετα στο μνημόνιο, στον Καλλικράτη, στις πολιτικές διάλυσης του κοινωνικού ιστού, των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων , στις πολιτικές υποβάθμισης του περιβάλλοντος.

Όσοι συμμετέχουν στην κίνηση ψήφισαν κατά συνείδηση, ενώ κάποιοι συμμετείχαν σε διάφορους συνδυασμούς της αριστεράς και της οικολογίας.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη ανάμεσα στους δυο δεξιούς υποψήφιους Δράκο και Τατούλη (ο δεύτερος μάλιστα με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ακροδεξιού ΛΑΟΣ).

Για εμάς δεν υπάρχει δίλημμα ούτε αυτή τη φορά..

Δεν ψηφίζουμε ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Συνεχίζουμε την δράση μας εκεί που ζούμε. Αγωνιζόμαστε δίπλα δίπλα με κάθε κοινωνική ομάδα που θίγεται από την ολομέτωπη επίθεση που εκφράζεται κεντρικά με την «μνημονιακή», νεοφιλελεύθερη πολιτική, τοπικά με τον 'Καλλικράτη'. Αναζητούμε πάντα τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες στον χώρο της αριστεράς. Είμαστε ενεργοί πολίτες για την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η αντιπαράθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την ερχόμενη Κυριακή είναι ανάμεσα σε διαφορετικούς εκτελεστές της ίδιας πολιτικής. Αυτή η αντιπαράθεση δεν είναι δικιά μας, δεν πρόκειται να λύσει τα καθημερινά μας προβλήματα, δεν πρόκειται γεννήσει προοπτικές βελτίωσης της ζωής μας.

Και ο ένας και ο άλλος θα μας βρουν απέναντι τους όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μετά.

Άκυρο, λοιπόν ή λευκό, καμιά ψήφο στους δεξιούς εκπροσώπους, οργάνωση και αγώνας κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Συντονιστικό Κίνησης Συντονισμού Πολιτών Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails