Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

G 20 να 'ναι οι μέρες σας!

Αύριο Πέμπτη 2 Απρίλη πραγματοποιείται στο Λονδίνο η διάσκεψη των 20 πιο αναπτυγμένων οικονομιών του κόσμου (G20). Μάλιστα, σχεδόν συμπέφτει με τα 60χρονα του ΝΑΤΟ (Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn) στις 4 Απρίλη, του μεγάλου στρατιωτικού βραχίονα, του παγκόσμιου μπαμπούλα των λαών.
Οι εικόνες είναι σημερινές, από το UK Indymedia.

Ενώ λοιπόν μαζεύονται οι διεθνείς ληστές αύριο και οι διεθνείς τρομοκράτες το Σάββατο (που κατά διαβολική σύμπτωση έχουν και οι μεν και οι δε μπροστάρη τις Η.Π.Α.) οργανώνονται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης (Στρασβούργο, Λονδίνο, Βερολίνο) μαζικές διαδηλώσεις.

Σε μία από τις σημερινές φωτογραφίες από τις πορείες στο Λονδίνο αποκαλύπτεται μια απλή αλλά τόσο μεγάλη αλήθεια:

Capitalism is not in crisis
Capitalism IS crisis!


Δηλαδή σε απλά ελληνικά:
Ο καπιταλισμός δεν είναι σε κρίση
Ο καπιταλισμός
είναι η κρίση!






Οπότε ας τον διαλύσουμε!


Αφού πρώτα δημιούργησαν την κρίση, τώρα προσπαθούν να την φορτώσουν (σε ποιους άλλους;) στην εργατική τάξη, τα μεσαία στρώματα, τα φτωχότερα κράτη του πλανήτη. Κάπου εδώ βρίσκεται και η Ελλάδα. Ο "κουρασμένος" Καραμανλής έχει βάλει σκοπό πριν αποσυρθεί να διαλύσει την οικονομία και τα ταμεία, να ελαστικοποιήσει τις εργασιακές σχέσεις όσο πάει και δεν πάει, να ψαλιδίσει τα δικαιώματα...Φανταστείτε να μην είχε κουραστεί...
Η δική μας απάντηση στη διάσκεψη G20 είναι η αυριανή απεργία! Η χρεοκοπία της χώρας να γίνει χρεοκοπία του Καραμανλή, του εκφραστή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του G20 στην Ελλάδα!
Όλοι και όλες στη γενική απεργία και στις συγκεντρώσεις! Εργατική Αντεπίθεση Τώρα! Να μην χρεωθούμε την κρίση τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails