Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΤΟ ΠΑΜΕ/ΚΚΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!‏

Δείτε πώς το ΠΑΜΕ έκλεψε μια έδρα από την Ένωση Εργαζομένων στις εκλογές του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών! Η δημοκρατία φαίνεται τελειώνει εκεί που ξεκινάνε οι εδρούλες του Κόμματος... Κατά τα άλλα το συνέδριο για τον Φαράκο τους μάρανε... Δεν κοιτάνε πώς καταντήσανε το συνδικαλισμό και τα σωματεία!
Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο: http://indy.gr/newswire/to-pame-efarmozei-nomo-toy-pasok-enanta-sti-dimokratia-sta-somateia

1 σχόλιο:

F T L είπε...

ΠΑΜΕ Vs Κοινωνία

ΠΑΜΕ : Έχουμε αναλάβει την ρήξη με το σαθρό κατεστημένο. Θέλουμε οι εργαζόμενοι να έχουν μέρος από τα υπερκέρδη των εταιριών για να μπορούμε όλοι να ζούμε καλύτερα. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα, που η μοίρα τους έριξε σε μια γωνιά του πλανήτη και διεκδικούν το δικαίωμα να επιβιώσουν. Πρέπει το σύνολο των εταιριών να γίνουν δημόσιες ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε υγεία – παιδεία – υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μπορούν να εργάζονται και θα έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Επειδή όλα τα παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτά έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά.

Vs

Κοινωνία : Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου συστήματος και τόσα χρόνια στο ελάχιστο δεν μπορέσατε να το αλλάξετε, όταν οι εταιρίες θα είναι ζημιογόνες θα αναλαμβάνουν οι υπάλληλοι και μέρος των ζημιών της; όλοι οι μετανάστες της γης χωράνε σε αυτή την χώρα ώστε να ζήσουν αρμονικά και οι ντόπιοι; οι δημόσιες εταιρίες τόσα χρόνια κατακλύζονται από σκάνδαλα και ελάχιστες είναι κερδοφόρες, ποιος θα καλύπτει την διαφορά των ζημιών; Επειδή όλα τα παραπάνω είναι η σκληρή πραγματικότητα έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά. (ούπς εμείς δεν μπορούμε????)

Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν φανταστικούς διαλόγους και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

http://29-26.blogspot.com/2010/06/vs.html

linkwithin

Related Posts with Thumbnails