Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Ανεπιθύμητος ο φασίστας Λίμπερμαν

Είναι εμφανές ότι έχουμε μια κυβέρνηση με την πλέον φιλοϊσραηλινή στάση. Όσο συχνά μας επισκέπτονται οι επιτηρητές της τρόικας αλλό τόσο μας επισκέπτεται και κάποιος παράγοντας του Ισραήλ. Η εξωτερική πολιτική χαράσσεται σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ ενώ οι λέξεις "δικαιοσύνη" και "διεθνές δίκαιο" είναι άγνωστες για την κυβέρνηση. Εδώ, υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις μας για τον ελληνο-ισραηλινό έρωτα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα, κλιμακώνοντας με άλλη μια «υψηλού επιπέδου» επίσκεψη την αναβάθμιση των σχέσεων Ελληνικής-Ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο Λίμπερμαν, «υψηλού επιπέδου» φασίστας, ακόμα και σύμφωνα με τα κριτήρια μεγάλης μερίδας της Ισραηλινής κοινής γνώμης, εκφράζει με θράσος και ρατσιστικό μίσος όσα η κυβέρνησή του προωθεί. Κάτοικος ο ίδιος εποικισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αποτελεί τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της επέκτασης των Ισραηλινών εποικισμών, των ρατσιστικών πολιτικών ενάντια στους Παλαιστίνιους που ζουν στο Ισραήλ και των πολιτικών εθνοκάθαρσης των Παλαιστινιων της Δυτικής Όχθης και της Γάζας.

Η Ελληνική κυβέρνηση σε άλλη μια από τις υποτιθέμενες κινήσεις σωτηρίας της χώρας από την οικονομική κατάρρευση εντείνει τις σχέσεις με τέτοιους εγκληματίες.Ο Λιμπερμαν και τα σχέδια που φέρνει μαζί του για οικονομική και στρατιωτική συνεργασία είναι ανεπιθύμητα.

Ο πιο φασίστας του φασιστικού κράτους του Απαρτχάιντ, της συνεχιζόμενης εθνοκάθαρσης, της απάνθρωπης κατοχής και του εγκλήματος τους στραγγαλισμού της Γάζας θα έπρεπε να βρίσκεται κατηγορούμενος σε διεθνή δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και όχι επίσκεψη για συζητήσεις διακρατικών σχέσεων στη χώρα μας.

Καλούμε συλλογικότητες, φορείς και δημοτικές παρατάξεις να εκδώσουν ανακοινώσεις καταγγελίας αυτής της επίσκεψης.

Συγκέντρωση για να δηλώσουμε «Εξω ο φασίστας Λίμπερμαν»

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 6.00 μ.μ.

Σύνταγμα (απέναντι από τη Βουλή)


Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

www.intifada.gr

http://intifadagr.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails