Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δε μας έφτανε η ομαδα Δίας & Δέλτα έχουμε τώρα και την ομαδα Δρασης

Καταλήγουμε σε μια όχι τόσο μαρξιστική ερμηνεία σχετικα με τους κυβερνώντες μας. Τελικα μαλλον το έχουν στο αίμα τους να είναι ραγιαδες και ρουφιανοι. Θα μας εγκαλέσει βέβαια ο Ευτύχης Μπιτσακης (και με το δίκιο του δηλαδή) για τη γονιδιακή ερμηνεία που δίνουμε αλλα ειδικα ο Γιωργακης, δε μπορείτε να φέρετε αντίρρηση..., φαινόταν από μικρός...!

Παρακατω ανακοίνωση της ΚΟΕ για την εγκατασταση στο σβέρκο μας των νέων κυβερνητών της χώρας.

Ανεπιθύμητος ο γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ
και οι τοποτηρητές

Στην χώρα μας βρίσκεται μαζί με την ομάδα του ο εκλεκτός του Βερολίνου, Χ. Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της «task force» (Ομάδα Δράσης) της Κομισιόν, που θα «επιβλέπει» αν τηρούνται οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου απέναντι στην τρόικα.
Η έλευση Ράιχενμπαχ και της ειδικής Ομάδας Δράσης είναι προφανές ότι πιστοποιεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Μια ομάδα Ευρωπαίων τεχνοκρατών αναλαμβάνει με κάθε… επισημότητα τον ρόλο του τοποτηρητή της ελληνικής κυβέρνησης. Αν και όπως υποστηρίζουν σκοπός τους είναι η παροχή τεχνικής βοήθειας, είναι αυτονόητο ότι θα ελέγχουν και θα ορίζουν σε πραγματικό χρόνο κάθε κυβερνητική δραστηριότητα και απόφαση, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη ισοπέδωση της κοινωνίας.
Μάλιστα ο κ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα της τελικής έγκρισης κάθε κυβερνητικής απόφασης που αφορά στο Μεσοπρόθεσμο, θα αναφέρεται αποκλειστικά στους Μπαρόζο και Ρεν και η «Ομάδα Δράσης» θα έχει την δυνατότητα να διακόψει το δανεισμό αν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος.
Ψεύδεται η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός όταν υποστηρίζουν ότι η «Ομάδα Δράσης» θα έχει στη δικαιοδοσία της μόνο την επιτάχυνση εκταμίευσης των κοινοτικών κονδυλίων. Με κάθε επισημότητα παραδίδουν και τυπικά τα κλειδιά της χώρας στους ξένους επιτηρητές και τοποτηρητές, θυμίζοντας σε απελπιστικό βαθμό τον κουΐσλινγκ Τσολάκογλου.

Μόνη λύση ο ξεσηκωμός

Δημοκρατία – Ανεξαρτησία – Χειραφέτηση

Να αγωνιστούμε για τη Μεταπολίτευση του Λαού

14/9/2011
Το Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails