Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Διαβάσαμε και σχολιάζουμε 1

Η Έλσα μαθαίνουμε βρίσκεται πάλι εις τας Ευρώπας. Αυτή τη φορά πήρε μέρος σε συνάντηση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Κοίτα να δεις αγωνίες που έχει. Βέβαια να δούμε πότε θα την δούμε σε καμιά συνάντηση για την κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία απέναντι στους εργαζόμενους και στα δικαιώματά τους. Πάντως συμμετείχε ενεργά στην πρόσφατη εκστρατεία τρομοκρατίας των πολιτών με βάση το αντιασφαλιστικό τρομο-τερατούργημα που ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή.


Έρχεται! Ο Β. Πολύδωρας την Παρασκευή για να μιλήσει σε εκδήλωση στο Βουλευτικό με θέμα : «Αγαμέμνων, ο βασιλιάς των Μυκηνών , ο αρχηγός της συμμορίας». Συγχαρητήρια στην ΟΠΑΝΑΑΡ που τον κάλεσε. Μοναδικό σχόλιο μπορεί να είναι η απάντηση του Κώστα Κουγιά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι απεχθάνεται περισσότερο : «Τους μαλάκες οι οποίοι έχουν πληθύνει τελευταία και τους βρίσκεις παντού».


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα συμμετέχει στην έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2008». Αναφέρει μάλιστα: «Η Αργολίδα είναι ένας τόπος που προσφέρει αμέτρητες επιλογές στον επισκέπτη, καθώς του δίνει την ευκαιρία να απολαύσει τις διάφορες μορφές τουρισμού πχ. Θαλάσσιο, πολιτιστικό, συνεδριακό, θρησκευτικό, περιηγητικό κλπ.».Τι ειδυλλιακά που ακούγονται όλα!

2 σχόλια:

sikam είπε...

Σας ενημερώνω για το ιστολόγιο μου
http://sikam.wordpress.com
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails