Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Μια δεν ήτανε αγρότες, τώρα είναι και κουφοί

Πήραμε το παρακάτω mail, που ζητήθηκε να δημοσιευτεί. Επειδή από ότι καταλαβαίνουμε δεν απέχει από την αλήθεια, το δημοσιεύουμε:

Άκουσα στις ειδήσεις του DRTV τους αργολιδείς μέλη της συντονιστικής επιτροπής των ενώσεων. Ο κ Πεβερέτος είπε πως "δεν ισχύει ότι μας έβαλε όρο ο Χατζηγάκης να ανοίξει το μπλόκο για να βρεθούμε, αλλά ήταν μια ένδειξη καλής θέλησης από εμάς". Τι ψέμμα! Ο κ. Παπαβασιλείου και άλλος ένας της συντονιστικής μας ενημέρωσαν το μεσημέρι της Τρίτης στο μπλόκο και το ακούσαμε 150 άνθρωποι ότι ο Χατζηγάκης τους είπε "ανοίχτε το μπλόκο και θα κλειστεί ραντεβού". Το επαναλάβαν αμέτρητες φορές για να μας πείσουν ότι αν το ανοίξουμε πετύχαμε δήθεν το στόχο μας, να μας δεχτεί σε ραντεβού ο Χατζηδάκης. Ποιός λέει ψέμματα ο Παπαβασιλείου ή ο Πεβερέτος; Μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
Μια δεν είμαστε αγρότες, μια θα μας βγάλουν και κουφούς. Τους αφιερώνω την αρχή από το κομμάτι του Άσιμου: "Πιάστηκα σκοινί κορδόνι" (http://www.youtube.com/watch?v=ktT_Ay_zJhI&feature=related). Το υπόλοιπο σε εμάς που κλείσαμε το δρόμο τη δεύτερη μέρα χωρίς τους προδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails