Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Για τον κ. Πεβερέτο αυτοί που έμειναν στον Ισθμό δεν ήταν αγρότες!!!

Διαβάστε τι είπε ο κ Πεβερέτος. Θα πρέπει όποιος είναι αγρότης να του δείχνει το βιβλιάριο του ΟΓΑ, να χειροκροτά την ΠΑΣΕΓΕΣ και να περνάει αγροτοσυνδικαλιστής των Ενώσεων να διαπιστώνει ότι όντως καλλιεργούνται τα χωράφια... Έλεοςςςςς....

Την αποχώρηση τους από το μπλόκο του Ισθμού αποφάσισαν το απόγευμα της Τρίτης οι αγρότες της Πελοποννήσου,
μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Χατζηγάκη. Ωστόσο, άλλη ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη στην περιοχή και καλεί τους αγρότες να ενισχύσουν το μπλόκο.

Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Ισθμού Παν. Πρεβερέτος δήλωσε ότι ο κ. Χατζηγάκης δέχθηκε να ενταχθούν στο πακέτο στήριξης η κορινθιακή σταφίδα, τα εσπεριδοειδή, η πατάτα και οι ζωοτροφές.

«Μπορεί να μην πήραμε όλα όσα ζητούσαμε, αλλά έγινε ένα σημαντικό βήμα» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την εξέλιξη της κινητοποίησης είπε ότι η αποχώρηση των αγροτών από τον Ισθμό είναι οριστική και πρόσθεσε ότι αν υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν προβλήματα στην διέλευση των αυτοκινήτων αυτοί δεν είναι αγρότες και δεν έχουν καμιά σχέση με τον αγώνα των αγροτών.

Όσοι παραμένουν συγκεντρωμένοι στον Ισθμό κάνουν λόγο «για προδοσία του αγώνα».
από το in.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο γερασμένες οι λογικές οτυς που είδαν μερικούς νέους ανθρώπους και νόμισαν ότι είναι φοιτητές και όχι αγρότες. Α, ρε! Είμαστε νέοι και είμαστε και αγρότες. Οι μέρες των γερασμένων αγροτοσυνδικαλιστών τελειώνουν.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails