Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Συγκέντρωση την Πέμπτη στο λιμάνι του Αστακού

Δημοσιεύουμε Δελτίο τύπου της ΚΟΕ. Η συγκέντρωση της Πέμπτης στον Αστακό θα γίνει, παρόλες τις πληροφορίες περί ακύρωσης του αμερικάνικου σχεδιασμού. Είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια μαζική συγκέντρωση καταγγελίας του πολέμου στη Γάζα και οποιασδήποτε πιθανότητας ελληνικής συμμετοχής. Είναι πιθανόν να υπάρχει λεωφορείο από Αθήνα που μπορεί να πάρει κόσμο από Κόρινθο. Η συγκέντρωση στον Αστακό είναι στις 13.00, που σημαίνει ότι φεύγουμε το πρωί και γυρνάμε το απόγευμα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην κινητοποποίηση ας μας στείλει το τηλέφωνό του στο μέιλ (arisxima@gmail.com) ώστε να επικοινωνήσουμε...

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καλεί τον ελληνικό λαό να συνεχίσει την εγρήγορσή του ώστε να πέσουν στο κενό όλες οι ύπουλες απόπειρες της κυβέρνησης Καραμανλή να βοηθηθούν οι ισραηλινοί νεοναζί.
Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του αμερικάνικου Πενταγώνου διαψεύδει την Υπουργό Εξωτερικών, που δήλωνε ότι δεν υπάρχει θέμα. Η μεταφορά οπλισμού από το λιμάνι του Αστακού δεν θα αναβληθεί για λόγους ασφάλειας, όπως αναφέρει το Πεντάγωνο: Θα ακυρωθεί οριστικά, για τον απλό λόγο ότι ο ελληνικός λαός, μετά την έκκληση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, έδειξε ότι δεν θα ανεχτεί να παίζει η χώρα μας το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στους διεθνείς τρομοκράτες.

Όλοι την Πέμπτη 15/1/2009 στο λιμάνι του Αστακού, στην ενωτική συγκέντρωση των φορέων της περιοχής.

Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.

Ούτε μια σφαίρα από κανένα ελληνικό λιμάνι στους ισραηλινούς σφαγείς.
Κατάργηση κάθε διπλωματικής, στρατιωτικής, πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής σχέσης με το κράτος του Ισραήλ.

13/1/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails