Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Κανείς για δήμαρχος;

Το σίριαλ της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται έχοντας γίνει πιο βαρετό και προβλέψιμο και από το "Νόμος και Τάξη". Η μοναδική πρόταση του ΣΥΝ για την Περιφέρεια Αττικής είναι ο Α. Μητρόπουλος και ο με κάθε τρόπο αποκλεισμός του Α. Αλαβάνου. Σε έναν ελιγμό απελπισίας και ακατανόητο για τους μη εντρυφούντες στις πολιτικές επιστήμες, ο Α. Τσίπρας πρότεινε στον Α. Αλαβάνο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η ηγεσία του ΣΥΝ γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους αγώνες και τις διαδικασίες της "Ανοιχτής Πόλης" ρωτώ: Γιατί δεν προτείνετε βρε παιδιά στον Μητρόπουλο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ο Α. Αλαβάνος Περιφερειάρχης;

Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αμηχανία έως εκνευρισμό βλέποντας να περνά ο καιρός, να γίνονται συνεδριάσεις επι συνεδριάσεων, να είναι πια μόνιμη στήλη στις εφημερίδες το ποιός θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. Η κοινωνία αδιαφορεί και λίγοι ψάχνουν να βρουν τι κρύβεται πίσω από τις διαρκείς αναβολές και τους τακτικισμούς.
Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να τραυματιστεί άλλο. Ας βγουν όλοι να πουν και να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς θέλουν. Η δήθεν ενότητα με τέτοιους όρους (μισοδιαρροών, αναβολών, αποκλεισμούς συγκεκριμένων ανθρώπων, τακτικισμών,...) είναι χειρότερη από την ανοιχτή πολιτική αντιπαράθεση.
Για όσους συγχύζονται με την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει το μπλογκ "Σκέψεις για το ΣΥΡΙΖΑ" που με τον ιδιαίτερο τρόπο του προσφέρει φαντασία, πρωτοτυπία και συνήθως πικρές αλήθειες.

Επίσης, το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής παραχωρεί την Πέμπτη συνέντευξη τύπου. Ελπίζουμε εκεί τα πράγματα να είναι σαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails