Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Γ. Μανιάτης

Σήμερα το πρωί παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Γ. Μανιάτης δηλώνοντας ότι τα όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι αντίθετα στις προεκλογικές δεσμεύσεις και στο ιδεολογικό στίγμα του κινήματος. Τόνισε, μάλιστα, ότι νιώθει εκτεθειμένος στους χιλιάδες ψηφοφόρους του, που το Κόμμα εγκατέλειψε τα όσα έλεγε προεκλογικά περί άλλης αντιμετώπισης της κρίσης, για αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, για στήριξη του εισοδήματος των εργαζομένων και της απασχόλησης κτλ. Τα όσα εφαρμόζουμε, συνέχισε, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα μας πρότειναν ακόμα και διεθνείς οικονομολόγοι με τους οποίους είχε σχέσεις ο Γ.Π. (Κρούγκμαν, Στίγκλιτς...).
Τελειώνοντας ο κ. Μανιάτης αφού χαρακτήρισε εγκληματική την πολιτική της κυβέρνησης δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι άλλο συνένοχος σε αυτό το έγκλημα. Πόλύ περισσότερο, όπως πρόσθεσε, όταν στο νομό Αργολίδας (όπου εκλέγεται) η φτώχεια και η ανεργία αυξάνονται αλματωδώς. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο εισόδημα των αγροτών και τις εξευτελιστικές τιμές που απολαμβάνουν σε αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμέυσεις για στήριξη του εισοδήματος των αγροτών καθώς και στο σχεδιασμό για εργοστάσιο καύσης, επιλογή που τον βρίσκει πλήρως αντίθετο.
Με άμεση ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την παραίτηση Μανιάτη και δηλώνει πως τα χρονικά περιθώρια για την κυβέρνηση τελειώνουν καλώντας την έστω και αυτή τη στιγμή να εφαρμόσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της. Η ανακοίνωση κλείνει αναφερόμενη στο ήθος του κ. Μανιάτη που, όπως αναφέρουν, έρχεται σε αντίθεση με το ήθος που έχει δείξει αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μανίάτης μαζί με την επιστολή παραίτησης που έστειλε στον πρωθυπουργό επισύναψε και DVD με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ΦΠΑ, το οποίο και αναδημοσιεύουμε παρακάτω:


Άντε καλό μήνα!
Τι καλά που θα 'ταν να ήταν η ζωή μας ένα ψέμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails