Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση για δημιουργία στην Αργολίδα επιτροπής ΑΚΡΙΒΕΙΑ/ΑΝΕΡΓΙΑ-STOP.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Η κυβέρνηση αυτή όπως και η προηγούμενη προσπαθούν να μας πάρουν όχι από το περίσσευμα αλλά από το υστέρημα. Είναι φανερό πως την κρίση και τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τόσα χρόνια θα την πληρώσουμε εμείς. Ή καλύτερα, θα την πληρώσουμε ΠΑΛΙ εμείς.
Πρέπει να πούμε ΟΛΟΙ ένα «φτάνει πια»! Να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε μόνο, να ξεπεράσουμε τον φόβο που σκορπούν τα ΜΜΕ, να σταματήσουμε να νιώθουμε αδύναμοι και μόνοι.
Ήρθε η ώρα και στην Αργολίδα του «δεν κινείται τίποτα» κάποιοι επιτέλους να κινηθούμε. Να σπάσουμε τη σιωπή. Να βρούμε τρόπους να συζητήσουμε συλλογικά τα προβλήματά μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες που να μας ανακουφίζουν, να έχουμε αποτελέσματα και νίκες, να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση για να δημιουργήσουμε και στην Αργολίδα επιτροπή ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ STOP. Να συντονιστούμε με την πανελλαδική κίνηση των επιτροπών και να θέσουμε στο επίκεντρο του προβληματισμού και της δράσης μας τα προβλήματα των πολιτών του νομού μας.
Στη συνάντηση αυτή δεν περισσεύει κανείς. Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και μόνο αν κινηθούμε όλοι μαζί μπορούμε να αποδράσουμε από το γκρίζο τοπίο και να δημιουργήσουμε την ελπίδα για τη δικιά μας και τις επόμενες γενιές.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 10/2 στις 19.30 στον κοινωνικό χώρο «Δον Κιχώτης» στο Άργος (Καλαμαρά 4, στο δρόμο απέναντι από το Εμπορικό Επιμελητήριο).

Οι Επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν τη δράση τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: 6946901764, 6936730668

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails