Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Σχετικά με τις επιστολές Χατζηδάκη...

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επιστολές του υπουργού Μεταφορών προς τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής

19/9/2008

Με λογική και ευαισθησία…

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις επιστολές του υπουργού Μεταφορών προς τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής, δηλώνει:

Καταγγέλλουμε τον νεκροθάφτη της Ο.Α., κ. Κ. Χατζηδάκη που εκτελεί εντεταλμένο συμβόλαιο για λογαριασμό των ανταγωνιστών της και καλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν την καταδίκη τους αποστέλλοντάς τους προσωπικές επιστολές. Το μόνο που ίσως περιμένει ο κ. υπουργός είναι να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος ξεχωριστά και να τον ευχαριστήσει για την απόλυσή του.


επίσης διαβάστε κομμάτι από την τοποθέτηση του Α. Αλαβάνου στη Βουλή:

"Τύπος, μανδαρίνοι κρατικοί, φίλοι, ψηφοφόροι, έλυναν και έδεναν στην Ολυμπιακή, οι πάντες ταξίδευαν τσάμπα, κομματικές διοικήσεις οι οποίες επέλεγαν τα αεροπλάνα με βάση την προμήθεια και τη μίζα που θα έπαιρναν. Αυτά είναι που γονάτισαν την Ολυμπιακή, γι΄αυτό η Ολυμπιακή αντί σαν τις άλλες εταιρίες να έχει έναν, δύο, τρεις τύπους αεροσκαφών, έχει τη μεγαλύτερη συλλογή γραμματοσήμων. Διότι το κάθε αεροπλάνο από την κάθε εταιρία ήταν και μία μίζα στις τσέπες των Υπουργών. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πρόσωπο, το οποίο κατηγορείται, δεν λέω ότι είναι ένοχος, για την υπόθεση SIEMENS, που σημαίνει τι; Ότι καθόριζε τις προμήθειες του Δημοσίου με βάση τη μίζα και ήταν Υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ σε μια κρίσιμη φάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Με αυτή την έννοια, …. τα ξέρετε όλα αυτά, θέλετε να πούμε ονόματα… δεν ξέρουμε το μοντέλο Ακριβάκη; Θέλετε να μιλήσω για το μοντέλο Ακριβάκη; Γιατί με πιέζετε να μιλήσω για ονόματα; …Περίμενα, κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ από εσάς μία στροφή και σας καλώ να την κάνετε. Μία στροφή που να βλέπει για δημόσια επιχείρηση η οποία μόνο έτσι μπορεί να σταθεί."

ολόκληρη βρίσκεται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails